De ce s-a prăbuşit avionul malaezian în Ocean. Ultimele momente ale zborului MH370

Publicat: Luni, 24 Septembrie 2018 23:02 // Actualizat: Luni, 24 Septembrie 2018 23:02 // Sursa: romaniatv.net

Un nou documentar aduce în lumină momentele finale ale dispariţiei Zborului MH370. Intitulat "MOMENTELE FINALE", documentarul a refăcut posibilul zbor al avionului companiei Malaysia Airline. Ce s-a întâmplat?

Producătorii unui film documentar au pus cap la cap ultimele momente înainte ca Zborul MH370 să dispară fără urmă în ocean. Noul documentar dramatic reconstituie cumplita tragedie.

În ultimul episod din seria reconstituirii tragediei de către National Geographic, Drain The Oceans, serialul se concentreză pe Zborul MH370 care făcea legătura între Kuala Lumpur şi Beijing, în data de 8 Martie 2014.   

Specialiştii au ajuns la concluzia că avionul s-ar fi prăbuşit în mare din cauză că ar fi rămas fără combustibil în timpul zborului.

Electric Pictures, o companie de producţie din Perth, Australia, care s-a aflat în spatele documentarului a colaborat în amănunt cu Biroul de Siguranţă al Transporturilor, precum şi cu echipa de investigaţii a Guvernului. În aceste demersuri au fost folosite cele mai recente informaţii şi facilităţi privind sistemele subacvatice de explorare.

Concluzia a fost aceea că Zborul MH370 al Malaysia Airlines s-a părbuşit în Ocean din cauză că aeronava a rămas fără combustibil.

În esenţă, documentarul include şi simmularea a ceea ce s-a întâmplat când un Boeing 777, cum a fost cel implicat în această tragedie, a rămas fără combustibil în plin zbor.

Citeşte şi Imagini de groază pe aeroport. Pasagerii au intrat în panică după ce avionul în care se aflau şi-a pierdut un motor VIDEO

Specialiştii sunt de părere că motorul din dreapta al avionului ar fi luat foc după ce rămăsese fără combustibil, iar pilotul automat ar fi încercat să echilibreze aeronava printr-o întoarcere. Dar, după numai câteva minute, şi acest motor a luat foc.

Fără ambele motoare, avionul imposibil de controlat în aceste circumstanţe a intrat într-o "lungă spirală descendentă" sfârşind în mare.

În avion se aflau 227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului de zbor. Nu a existat niciun supravieţuitor.

Acesta este unul dintre cele mai mari mistere din istoria aviaţiei, dar şi subiectul teoriilor conspiraţiei.

Un raport de 449 de pagini despre zborul MH370 a fost publicat în Iulie, în acest an şi a ajuns la concluzia că numai descoperirea cutiilor negre ale avionului ar putea dezlega misterul. De asemenea, analiza comunicaţiilor între piloţi şi controlorii de trafic arată că avionul s-a prăbuşit în Sudul Oceanului Indian.

Eforturile de căutare a avionului dispărut fără urmă s-au încheiat oficial în data de 29 Mai, după mai mult de 4 ani de la dispariţia aeronavei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
16 Dec
noapte 1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H