De ce s-a sinucis solistul de la The Prodigy? Cauza a fost dezvăluită de liderul grupului Sex Pistols

Keith Flint suferea de singurătate, afirmă Johnny Rotten, liderul grupului Sex Pistols. Acesta admite că drogurile l-ar fi putut împinge pe solistul de la Prodigy la sinucidere, dar le transmite tuturor celor care au nevoie de ajutor să meargă la el să vorbească despre asta.

07 mart. 2019, 09:25
De ce s-a sinucis solistul de la The Prodigy? Cauza a fost dezvăluită de liderul grupului Sex Pistols

Într-o declaraţie pentru TMZ, şeful trupei punk Sex Pistols, Johnny Rotten, subliniază că singurătatea a fost factorul declanşator care l-a împins pe Keith Flinth către sinucidere. Potrivit lui Rotten, el era prieten bun cu Flint, iar vestea morţii acestuia „i-a frânt inima”.

Nu-mi înțelege greșit cuvintele, dar nimeni nu l-a iubit, toată lumea l-a lăsat, iar asta l-au distrus„, a spus Rotten. Liderul Sex Pistols a răspuns afirmativ la întrebarea jurnalistului dacă drogurile ar fi putut fi o cauză a deciziei lui Flint de a-şi lua viaţa.

De asemenea, Johnny Rotten a adăugat: „Trebuie să înțelegeți că nu mai avem grijă unul de celălalt. Dacă ai nevoie de ajutor, vino să vorbești cu mine. Nu trebuie să murim„. Potrivit artistului, oamenii care suferă de singurătate în industria rock sunt tot mai numeroși şi le-a cerut muzicienilor să se susțină reciproc.

Pe 4 martie, Keith Charles Flint (49 ani), legendă a muzicii rave, a fost găsit mort în locuinţa sa din Essex. Pe pagina oficială de Instagram a grupului, unul dintre membrii fondatori ai Prodigy, Liam Howlett, a dezvăluit că Flint s-a sinucis.