De ce să fii mândră de zodia ta

Fiecare zodie are avantaje şi dezavantaje, calităţi şi defecte pe măsură. Vezi de ce merită să fii mândru de zodia ta şi cu ce poţi să te lauzi că te-au înzestrat astrele.

12 nov. 2014, 11:42
De ce să fii mândră de zodia ta

Berbec

Berbecii sunt o zodie încăpăţânată şi loială, dar calitatea cea mai mare a acestui semn zodiacal este sinceritatea. Nu vei avea niciodată surprize neplăcute din partea unui berbec, deoarece ei nu se complică cu tertipuri şi strategii mârşave. Dacă eşti berbec, poţi să te mândreşti cu verticalitatea şi sinceritatea ta oricând. Toată lumea ştie că e adevărat.

Taur

Taurii sunt foarte stabili emoţional, financiar şi nu numai. Calitatea lor cea mai mare este pragmatismul, cu care se pot lăuda oricând, deoarece fac lucrurile să se mişte. Nu ai de ce să te temi dacă ai alături un taur, pentru că nu îşi va schimba părerea uşor şi nu va renunţa niciodată la lupta pentru familie.

Citeşte şi Horoscop: Cât de mincinos este, în functie de zodia lui

Gemeni

Gemenii ştiu foarte bine să se exprime şi obţin întotdeauna ce vor. Dar calitatea cu care se pot mândri la orice oră din zi sau din noapte este creativitatea lor intuitivă. Un nativ din gemeni va avea mereu o idee strălucitoare, atunci când nimeni altcineva nu găsea soluţii. Astfel, firea lor schimbătoare poate deveni un mare avantaj, pentru că sunt flexibili.

Continuarea articolului pe Unica.ro.