De ce SĂ NU PUI POZE cu copiii tăi pe Facebook. Scenariul care te va face să ştergi fotografiile cu cei mici

Un necunoscut, o necunoscută îți trimite o cerere de prietenie pe Facebook. Nu știi cine e, dar fotografia de profil e drăguță, așa că-i accepți cererea.

06 mart. 2016, 10:42
De ce SĂ NU PUI POZE cu copiii tăi pe Facebook. Scenariul care te va face să ştergi fotografiile cu cei mici

Este prima zi de școală a fetiței tale, scrie ganduridinierusalim.com. Arată atât de adorabilă în noua sa uniformă, încât nu reziști ispitei și-i faci o fotografie pe care s-o pui pe Facebook, s-o vadă familia și prietenii.

Citeşte şi Apelul disperat care a devenit viral pe Facebook. Peste 160 de mii de oameni încearcă să găsească o valiză pierdută

Desigur, tot din entuziasm, îți dai check-in și la școala ei.

Între timp, prietenul necunoscut pe care l-ai acceptat salvează poza fetiței și o trimite către alți 60 de prieteni, cu textul:

„Fată caucaziană, 5 ani, păr castaniu, ochi negri. Costă 5,000$”.

Nu doar că i-ai indicat traficantului de copii cum arată fetița ta, dar i-ai comunicat și unde învață (dând check-in). practic, i-ai servit-o pe o tavă.

Iar când te-ai dus s-o iei de la școală, micuța ta n-a mai fost de găsit.

Citeşte şi INCREDIBIL. Un medic ginecolog şi-a făcut selfie în timp ce o mămică năştea FOTO

Nici nu știi că fetița ta a fost răpită de un traficant de copii chiar din fața școlii și acum este în drum spre Africa de Sud, legată la ochi și plângând pentru că un om pe care nu l-a văzut niciodată a luat-o de la școală.