De ce sa pariezi ONLINE. Iată AVANTAJELE

Casele de pariuri online se dezvolta tot mai mult si migrarea pariorilor de la agentiile offline in mediul online este tot mai mare.  

10 sept. 2014, 16:18
De ce sa pariezi ONLINE. Iată AVANTAJELE

Iata cateva avantaje si de ce merita sa pariati online (sursa: Casa pariurilor):

– cel mai mare avantaj este ca poti paria oricand vrei si nu mai trebuie sa te deplasezi pana la agentie unde mai stai si la coada. Astfel economisesti mult timp si poti paria mult mai confortabil.

– nu se mai pierde nimic din miza biletului deoarece nu se mai scad cei 5% catre agentie. Un alt avantaj la taxe este la castigurile mai mari de 600 ron unde nu mai trebuie sa cedezi 25% din castig sub forma de impozit.

-poti paria un singur meci pe bilet fara sa ai restrictii la unele evenimente unde erai obligat sa mai adaugi si alte meciuri.

– biletul se pune mult mai usor unde ai nevoie de doar cateva click-uri.

– poti paria pe mai multe evenimente sportive la care ai si o oferta mult mai bogata. Pe langa oferta oferita de agentiile offline poti paria pe cartonase, cornere, interval de goluri si multe altele.

– cotele oferite sunt mai bune si tinand cont ca nu mai platesti taxe, castigul se mareste destul de mult.

– majoritatea caselor de pariuri online ofera si transmisie video la multe evenimente din foarte multe sporturi.Astfel poti urmari si alte meciuri pe care vrei sa pariezi si nu sunt la tv.