De ce să pui zaț de cafea în toaletă. Nu mulți știau de acest truc, iată de ce poate face minuni

Băile au de multe ori un miros neplăcut, iar el creează disconfort multor persoane. Există o grămadă de metode prin care poți scapa de mirosurile neplăcute.

04 ian. 2024, 19:18
De ce să pui zaț de cafea în toaletă. Nu mulți știau de acest truc, iată de ce poate face minuni

De ce să pui zaț de cafea în toaletă. Există o grămadă de metode prin care poți scapa de mirosurile neplăcute. Puteși apela la lumânări, la spray-uri parfumate, dar ele de multe ori doar maschează mirosurile, nu le elimină de tot. În plus, sunt destul de costisitoare. Există o metodă mai simplă prin care puteți să scăpați de mirosurile neplăcute.

Citește și Ce poți face cu ramurile de brad rămase. Iată trucul prin care le poți folosi tot anul pe post de decorațiuni pentru casă

De ce să pui zaț de cafea în toaletă

Cu siguranță ați mai fost la magazine de parfumuri și ați observat că există un borcan cu boabe de cafea. Motivul e că mirosul lor puternic funcționează ca o detergent și vă permite să vă resetați simțul mirosului între testarea parfumurilor.

Cafeaua are azot, care poate să neutralizeze mirosurile. Tocmai de aceea zațul de cafea e foarte bun pentru a combate mirosurile neplăcute din baie.

Tot ce trebuie să faceți e să măcinați boabele de cafea și să le puneți într-un recipient ermetic. E obligatoriu să folosiți cafea proaspăt măcinată fiindcă cea premăcinată și-a pierdut multe proprietăți. Puneți zațul într-un recipient ermetic și apoi depozitați-l într-un loc din baie, eventual deasupra toaletei sau sub chiuvetă.

Citește și AJUNUL BOBOTEZEI 2024. Ziua când se prind farmecele. Superstiţii pentru noroc de bani

De fiecare dată când observați un micros neplăcut, e suficient să deschideți capacul borcanului unde se află zațul de cafea și să lăsați mirosul să iasă. În plus, puteți folosi zațul de cafea direct în toaletă.

Ca să eliminați mirosul neplăcut din toaletă, puneți puțin zaț de cafea în vasul de toaletă, iar apoi spălați. El funcționează exact ca un odorizant natural și vă scapă de mirosuri.