De ce să pulverizezi oțet alb pe geamuri. Trucul care te scapă de probleme pe care toate gospodinele desăvârșite îl folosesc

Un strop de oțet alb îți lasă ferestrele fără pată, dar îndeplinește și o altă funcție despre care probabil nu știai.

23 iun. 2023, 14:54
De ce să pulverizezi oțet alb pe geamuri. Trucul care te scapă de probleme pe care toate gospodinele desăvârșite îl folosesc
De ce să pulverizezi oțet pe geamuri

Dacă deja foloseai oțet pentru a-ți curăța geamurile, trebuie să știi că are diverse funcții deosebite care le ajută de foarte multe ori pe gospodine. Acesta poate fi pulverizat pe geamuri pentru a îndepărta petele, dar puțini sunt cei care știu că acest truc îndepărtează și insectele dăunătoare.

Acest lucru este de foarte mare ajutor în special vara, când deschidem ferestrele pentru a intra aer curat. Tot atunci, în casă pot intra muște, păienjeni, ploșnițe sau țânari, care ne pot pune sănătatea în pericol.

Citește și: De ce trebuie să tai colțul de la buretele de vase. Trucul care te ajută să îți ferești organismul de bacterii

Datorită mirosului foarte puternic, doar câteva picături de oțet alb pot ține departe dăunătorii, pulverizând lichidul pe ramele ferestrelor.

Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți un amestec în care folosiți jumătate de oțet alb și jumătate de apă într-o sticlă cu pulverizator. Soluția va fi pulverizată în jurul ramelor, atât în interior cât și în exterior. Acest tratament trebuie aplicat regulat în jurul ferestrelor, dar și a ușilor, dacă este necesar.

Citește și: Iată un truc genial care te va scăpa de țânțari. Cu siguranță ai deja în casă toate lucrurile de care ai nevoie

Există și alte trucuri care îți pot schimba viața în bine. Unul dintre acestea constă în așezarea unor grămăjoare de sare în colțurile casei.

Potrivit numerologului Mihia Voropchievici, acest truc te ajută să scapi de energiile negative din casă.

„Pune câte o lingurință de sare în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă.

Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: ‘Afară din casa mea energii negative’”, a explicat acesta, potrivit click.ro.