De ce săruta Anghel Iordănescu iconiţe în timpul meciurilor echipei naţionale. Explicaţiile oferite de fiica sa

Într-un interviu acordat pentru telekomsport.ro, Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a explicat motivele pentru care tatăl său pupa iconiţele în timpul partidelor.

27 mart. 2018, 14:54
De ce săruta Anghel Iordănescu iconiţe în timpul meciurilor echipei naţionale. Explicaţiile oferite de fiica sa

Cadrele în care Anghel Iordănescu era surprins în timp ce pupa de zor iconiţele pe banca echipei naţionale sunt arhicunoscute, fiind reluate în numeroase rânduri de posturile de televioziune. După ani de zile în care Tata Puiu a evitat să vorbească despre ritualul său, Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner, a oferit explicaţia pentru obiceiul tatălui său.

Tata este un om foarte credincios. Aşa ne-a crescut şi pe noi să avem credinţă în Dumnezeu. Acele iconiţe tata le are din partea unor preoţi sau călugări. Faptul că le ţinea tot timpul la el în timpul meciurilor era o chestiune care ţine de relaţia lui cu Divinitatea. De respectul deosebit pe care-l poartă acelor călugări sau preoţi din partea cărora le-a primit. Când săruta acele iconiţe o făcea cu credinţă adevărată, nu pentru camerele de televiziune”, a spus Maria pentru TelekomSport.ro.