De ce se încălzeşte Gabriela Firea cu calorifer electric în sediul Primăriei Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, apare într-o filmare pe Facebook, din biroul său de la Primăria Capitalei, în care se vede un calorifer electric. Filmarea a devenit virală pe reţelele de socializare în contextul problemelor la furnizarea apei calde şi a căldurii în Bucureşti în ultimele săptămâni. 

17 dec. 2019, 08:50
De ce se încălzeşte Gabriela Firea cu calorifer electric în sediul Primăriei Capitalei

„Se apropie finalul de an, un an foarte greu, cu probleme de sănătate și multe blocaje financiare și administrative. Dar, nu dezarmăm și nu capitulăm! M-am gândit că ar fi bine să vă prezint câțiva oameni din echipa mea, care muncesc de dimineața până seara, pentru că proiectele pentru București să aiba ritmul dorit”, a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook alături de o filmare din biroul ei de la Primăria Capitalei.

În imagini se poate vedea, lângă Gabriela Firea, un calorifer electric. Filmarea a devenit virală pe reţelele de socializare în contextul problemelor la sistemul de termoficare din Bucureşti. 

 

„Am ajuns de curând acasă. În apartament, caloriferele sunt reci. Nu mă încălzește cu nimic faptul că și Gabriela Firea și-a tras un calorifer aproape”, a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe Facebook.

Reprezentanții RADET au precizat, pentru MEDIAFAX, că Primăria Capitalei nu este racordată la rețeaua de termoficare a Regiei.