De ce sunt atât de speciale zodiile de iarnă: Săgetătorul, cel mai altruist semn zodiacal de iarnă

Pentru a-i înţelege mai bine pe nativii din zodiile de iarnă (Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești), este bine să le cunoaştem trăsăturile de personalitate.

27 nov. 2021, 19:32
De ce sunt atât de speciale zodiile de iarnă: Săgetătorul, cel mai altruist semn zodiacal de iarnă

Zodiile de iarnă sunt personalități fascinante, dar, adesea, dificile. Sunt oameni pe care îţi place să îi ai în preajmă, de la care ai multe de învăţat, dar care, uneori, te vor scoate din minţi.

Zodiile de iarnă: Săgetătorul, cel mai altruist semn zodiacal de iarnă

Săgetătorii se caracterizează printr-o energie vitală majoră, o sete de aventură și plăcere, sociabilitate și uneori frivolitate, potrivit fabricatinromania.info. Intelectul strălucitor îi permite întotdeauna Săgetătorului să reziste în față influențelor rele și să nu alunece pe panta viciilor. Nativii din acest semn zodiacal reuşesc să obţină succese nenumărate datorită caracterului puternic. Ei reuşesc cu uşurinţă să aducă armonia în viaţa lor.

Citește și Horoscop karmic 2022. Plouă cu bani şi veşti bune pentru zodiile de pământ. Ce se întâmplă cu semnele de apă, foc şi pământ

Zodiile de iarnă: Capricornul, cel mai înțelept semn zodiacal al iernii

Saturn, patronul Capricornului, îi oferă nativului din această zodie inteligență și maturitate spirituală. Din nefericire, adesea, Capricornul nu îşi face timp şi nici nu îşi mobilizează forţele pentru a-și atinge obiectivele. Practici și ambițioși, aceşti nativi au, uneori, un exces de ambiţie, adesea nejustficat. Pot suferi de singurătate. Ar avea nevoie să-și măsoare nevoile în raport cu realitatea și să încerce să nu mai fie sclavii perfecţionismului.

Zodiile de iarnă: Vărsătorul, cel mai versatil semn zodiacal al iernii

Influențele combinate ale planetelor Saturn și Uranus îi oferă Vărsătorului combinații speciale și spectaculoase de trăsături de caracter. Mai exact, nativii din această zodie se caracterizează prin fantezie și forță interioară, prin excentricitate și prudență. În anumite etape ale vieții, Vărsătorul poate deveni de nerecunoscut: de la frivolitate la pragmatism. Astrologii le recomandă să găsească o cale de mijloc, evitând extremele.

Citește și Horoscop decembrie. Succes maxim pentru aceste zodii, vine norocul peste ele chiar din prima zi a lunii

Zodiile de iarnă: Peștii, cel mai emoțional al zodiacului de iarnă

Aflându-se sub patronajul planetelor Jupiter și Neptun, nativii din Pești sunt fataliști și sensibili. Un astfel de control dublu le permite uneori să se piardă în fantezii. Emoționali și fermecători, Peștii ar fi de preferat să păstreze o conexiune puternică cu realitatea și să-și folosească energia cu care i-a înzestrat Universul pentru a-și atinge obiectivele.