De ce ţi-e cel mai mult frică, în funcţie de zodia ta

Ce te sperie cel mai mult? Cu toţii ne temem de ceva în viaţă, trebuie doar să avem puterea să recunoaştem!

04 sept. 2018, 07:00
De ce ţi-e cel mai mult frică, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Ţie îţi e frică să nu-ţi pierzi prietenii.

Ştii că, indiferent cât de grea şi stresantă poate fi viaţa, poţi conta pe prietenii tăi, aşa că încerci pe cât posibil să îi păstrezi cât mai aproape de tine. Chiar dacă nu vorbeşti cu ei în fiecare zi, încă faci un efort serios de a menţine legătura. Tu eşti o persoană impulsivă şi nesăbuită uneori, iar asta înseamnă că nu faci întotdeauna ceea ce trebuie, chiar dacă inima îţi spune altceva. Dacă se întâmplă să îţi pierzi un prieten, cel mai probabil este din cauza acelor momente de iresponsabilitate.

Citeşte şi Horoscop săptămnal BANI 3-9 septembrie 2018. Abundenţă sau datorii? Unde te încadrezi?

TAUR

Tu eşti îngrozită de instabilitate, fie ea financiară, familială sau amoroasă.

Ori de câte ori te dedici total, o faci crezând că va dura pentru totdeauna. Deci, în timp de oamenii te-ar putea privi drept egoistă şi obsedată de control, tu ţii lucrurile pe care le iubeşti foarte aproape de inima ta pentru că ai fi distrusă dacă le-ai pierde. În dragoste, acest lucru te face să fii extrem de precaută. Gândul la instabilitate în orice sector al vieţii tale te îngrozeşte. Ai o inimă mare şi multe planuri pentru viitor, aşa că vrei să ştii de pe acum dacă e nevoie să îţi faci griji. Ştii mai bine decât oricine că aceste lucruri se pot întâmpla, de aceea întotdeauna munceşti din greu pentru a obţine ceea ce îţi doreşti şi pentru a crea relaţii de durată.

GEMENI

Tu eşti foarte speriată de angajamente.

Eşti conştientă de faptul că nu eşti prea bună în luarea deciziilor, de aceea obişnuieşti să te bazezi pe ceilalţi pentru sfaturi şi să păstrezi lucrurile ocazionale ori de câte ori e posibil. Fie că este vorba despre dragoste, carieră sau bani, nu te poţi hotărî să alegi ceva. Ceea ce te sperie cel mai mult legat de angajament este posibilitatea foarte realistă de a-ţi schimba opţiunile imediat după ce ai luat o decizie. Zodia ta este într-o permanentă căutare de nevoi conflictuale, ceea ce îţi afectează în mod negativ sentimentele.

RAC

Ţie îţi e frică de necunoscut.

Îţi place să ţii aproape tot ce e important pentru tine. Te simţi confortabil cu tot ce e familiar, indiferent ce presupune acest lucru. Dar nu te temi doar de necunoscutul fizic, ci şi de cel emoţional. Îţi protejezi foarte atent inima şi aproape că nu îţi asumi niciodată riscuri, fie în relaţiie, fie în viaţă. Eşti fericită cu cine eşti şi unde eşti, dar această frică de necunoscut nu face altceva decât să te împiedice să fii persoana pe care ţi-o doreşti.

LEU

Ţie îţi e frică să te pierzi pe tine, să pierzi acea identitate care te face să fii Leu.

Nu există nicio îndoială că ai foarte mare încredere în tine şi că te foloseşti de asta pentru a avansa în viaţă, indiferent de provocările care ţi se pregătesc. Dar, există puţină îndoială în mintea ta care te face să te opreşti din când în când. Vrei să arăţi lumii că eşti de neclintit, astfel încât să nu mai simţi această teamă niciodată.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.