De ce trebuie să îţi periezi părul în timp ce îl şamponezi

Periile de par cu firele din plastic sau metal, la capete rotunjite, deseori sunt folosite doar la pieptanat si descurcat. Recent, insa, acestea au capatat o functie noua si anume cea de exfoliere a scalpului, de a masa pielea si de a distribui uniform samponul pe tot parul.

29 dec. 2015, 19:09
De ce trebuie să îţi periezi părul în timp ce îl şamponezi

Peria a devenit preferata femeilor din Japonia. Secretul sta pe varfurile perilor ce au dimensiunea porilor de pe pielea scalpului. Acestia au menirea de a exfolia si masa usor scalpul, imbunatatesc circulatia la nivelul scalpului si curata profund pielea, potrivit sanatate.bzi.ro.

Pentru a beneficia de efectul periei, samponati parul, apoi periati-l, distribuind spuma samponului pe toata lungimea suvitelor de par, la fel cum aplicati masca pe toata lungimea parului.

Acest lucru nu doar ajuta la curatarea profunda a parului, dar la clatire veti spala mai usor orice fir de praf si grasime ramas pe fire. Mai mult, nu veti mai avea probleme la descurcatul firelor de dupa spalat, iar parul va capata volum.

Ca si oricare alta procedura de exfoliere, aceasta metoda nu se recomanda la fiecare spalare. Limitati-va la 1-2 ori pe saptamana.

Citeşte şi Şi-a pus miere în păr, şi-a acoperit capul cu o punga şi a stat aşa toată noaptea. Rezultatul e incredibil