De ce umblă Tania Budi cu bărbaţi fix cu 10 ani mai mici decât ea FOTO

Tania Budi este una dintre femeile care, în ciuda faptului că se apropie de 50 de ani, arată criminal de bine. De altfel, ea este invidiată de puștoaice care speră să ajungă, atunci când vor avea jumătate din vârsta ei, să fie la fel de senzuale. Dar, culmea, nu felul în care arată este motivul pentru care umbă cu bărbați cu cel puțin 10 ani mai tineri.

19 nov. 2016, 07:57
De ce umblă Tania Budi cu bărbaţi fix cu 10 ani mai mici decât ea FOTO

Tania Budi este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc, scrie spynews.ro. Blonda a fost și continuă să fie una dintre cele mai agreabile apariții mondene, formele ei făcând furori printre bărbați. 

Citeşte şi Dan Bitmann se însoară. A cumpărat deja inelul, cine este aleasa FOTO

A ajuns la 48 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta. Se ține atât de bine că pare cu mulți ani mai tânără, multe domnișoare având motive să o invidieze. Și nu doar pentru cum arată, ci și pentru faptul că, de fiecare dată, ea se bucură de atingerile tandre ale unor bărbați mult mai tineri decât ea. Iar motivul, a explicat vedeta la emisiunea „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, este legat de felul în care gândește.

„Îmi plac cu 10 ani mai mici, de obicei, pentru că nu am comunicare cu cei de vârsta mea. Mi se pare că am o frecvență mult mai bună. Am și prieteni mulți, tot în jurul vârstei de 37-40 de ani. Nu înseamnă că fizic trebuie să aibă un aspect, e vorba de mentalitate. Majoritatea au vârsta mea mentală pe la 37 de ani, de aceea e conexiunea asta. Ma înconjor de oameni proaspeți la minte, majoritatea nu-și mai păstrează până la 50 – 50 și ceva de ani frăgezimea spiritului și atunci te duci în altă zonă”, a explicat Tania.

Citeşte şi Dan Bittman, dezvăluiri intime despre relaţiile cu Mihaela Rădulescu şi Tania Budi

Tania Budi, siluetă de invidiat, fără efort

În altă ordine de idei, Tania a dezvăluit și secretul siluetei sale, fizicul ei fiind, în ciuda vârstei, unul de fotomodel cu 30 de ani mai puțin. „M-am luptat cu vreo 2-3-4 kg cât am avut eu în plus și am descoperit că doar cantitatea alimentației contează, nu ce mănânci. Mănânc de toate, oricând, la orice oră… Mănânc pâine integrală, pentru că asta îmi place la gust, friptură mai rar, carne mai rar, cu siguranță 3-4 zile pe săptămână nu mă ating de carne deloc, nu simt nevoia. Cred că organismul are nevoie și de carne într-o cantitate mică, nu mare. Cred că 3-4 zile pe săptămână e bine să nu mâncăm carne”, a mai povestit Tania Budi.