Protest extrem: Un bărbat trăieşte cu mai multe linguri în stomac, de cinci ani VIDEO

De cinci ani, un bărbat dintr-o comună din Timiş trăieşte cu mai multe linguri în stomac. Acesta, fost deţinut, a înghiţit tacâmurile după ce a fost eliberat, în semn de protest pentru că nimeni nu a vrut să îl angajeze.

19 feb. 2013, 15:04
Protest extrem: Un bărbat trăieşte cu mai multe linguri în stomac, de cinci ani VIDEO

Totul a început în urmă cu cinci ani, când bărbatul a fost eliberat din penitenciarul Timoşoara, unde petrecuse câţiva ani, informează România TV. Bărbatul spune că a încercat să se reabiliteze, să îşi găsească un loc de muncă, însă nimeni nu l-a ajutat.

Într-un moment extrem, pentru a impresiona pe primarul din comună, cât şi pe localnici, bărbatul a început să înghită tot felul de obiecte, printre care şi câteva linguri. Nu numai că nu a reuşit nimic cu asta, însă de atunci trăieşte cu nişte dureri groaznice de stomac, iar medicii spun că nu îl pot opera, pentru că nu are asigurare medicală pentru a acopei costurile intervenţiei chirurgicale.

Pe de altă parte, aleşii locali ai comunei au încercat în repetate rânduri să îl ajute pe bărbat, dar acesta a refuzat de fiecare dată.