De la agonie la extaz. Un portar a apărat de două ori aceeaşi lovitură de la 11 metri VIDEO

Un arbitru din Ecuador a acordat injust o lovitură de la 11 metri în meciul El Nacional - Universidad Catolica, apoi a decis repetarea penalty-ului, însă portarul a apărat ambele execuţii.

09 apr. 2013, 17:45
De la agonie la extaz. Un portar a apărat de două ori aceeaşi lovitură de la 11 metri VIDEO

A devenit celebru săptămâna trecută cazul lui Bruno Fonseca, portarul formaţiei portugheze Aguias da Musgueira, care într-un interval de numai câteva secunde a parat o lovitură de la 11 metri şi apoi a marcat un gol din degajare, de la 80 de metri. Acum un alt goalkeeper îi face acestuia concurenţă. Chiar dacă nu a marcat, Adrian Bone, apărătorul buturilor formaţiei ecuadoriene El Nacional, a reuşit o performanţă cu care nu mulţi portari. În meciul cu Universidad Catolica lui i s-a făcut o nedreptate de către arbitru, care a dictat penalty, deşi el avusese o intervenţie foarte bună în faţa atacantului advers.

După îndelungi proteste, Adrian Bone a parat lovitura de la 11 metri, însă arbitrul a decis repetarea execuţiei, din cauză că mai mulţi jucători de la El Nacional pătrunseseră în suprafaţa de pedeapsă. Au urmat noi proteste, mulţi nervi, dar Adrian Bone a reuşit să se adune şi a apărat din nou.