De la bal, la spital! Un bărbat care a luat pastile pentru creșterea potenței ca să își impresioneze iubita a ajuns din pat direct la Pshihiatrie 

Se spune că viața bate filmul, iar pățania unui botoșănenan de 39 de ani întrece orice scenariu de la Hollywood. Tânărul a vrut să își impresioneze iubita, însă din pat a ajuns direct la secția de Psihiatrie.

06 mart. 2024, 12:10
De la bal, la spital! Un bărbat care a luat pastile pentru creșterea potenței ca să își impresioneze iubita a ajuns din pat direct la Pshihiatrie 

Un bărbat care a luat pastile pentru creșterea potenței ca să își impresioneze iubita a ajuns din pat direct la Pshihiatrie. Deși pare greu de crezut, tânărul a ajuns mai întâi la spital și apoi la Psihiatrie, după ce a luat mai multe pastile de creștere a potenței sexuale.

Citește și EXCLUSIV | Durerile articulare, coșmarul vârstnicilor de pretutindeni. Cum le putem trata și care sunt factorii de risc

Un bărbat care a luat pastile pentru creșterea potenței ca să își impresioneze iubita a ajuns din pat direct la Pshihiatrie

Potrivit medicilor, acesta a combinat pastilele cu băuturile alcoolice, iar la scrut timp a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani extrem de agitat, acuzând palpitaţii şi o stare de sufocare.

După ce le-a mărturisit medicilor că a luat două pastile de potență sexuală acesta a fost supus mai multor consulturi de specialitate.

În tot acest timp, el continua să resimtă efectele secundare ale pilulelor, cel mai probabil din cauza amestecului cu alcool, spun medicii.

Pentru a-l stabiliza, doctorii i-au pus mai multe perfuzii, însă din cauza comportamentului său tot mai agresiv aceștia au decis transferul lui la Phihiatrie.

„Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu tulburare de comportament. A fost evaluat neurologic şi cardiologic şi ulterior dirijat către Secţia de Psihiatrie”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD, citat de Monitorul de Botoșani.

După ce a fost transferat cu o ambulanţă la Psihiatrie, unde a fost supus unui consult de specialitate, medicii psihiatrii au decis externarea lui.

Cu siguranță, că după această pățanie bărbatul va sta potolit pentru o vreme și se va gândi de două ori înainte să combine pastilele de creștere a potenței cu alcool.

Un pacient periculos a evadat din spitalul de psihiatrie de la Săpoca

Pe data de 29 februarie, poliția a dat în urmărire națională un bărbat din Vrancea care a evadat din secția Ojasca a Spitalului de Psihiatrie Săpoca (județul Buzău). Pacientul în vârstă de 36 de ani era internat pentru măsură de siguranță, după ce în 2018 ar fi încercat să agreseze sexual o fată.

Ulterior, pe data de 1 martacesta a fost prins într-o casă părăsită, situată în zona unității medicale. Forțele de ordine au fost în alertă toată noaptea, căutându-l pe individul considerat periculos având în vedere trecutul său. Informația care a condus la prinderea bărbatului a fost dată de o localnică. Femeia a anunțat forțele de ordine că una dintre casele din zonă are un geam spart, indiciu care s-a dovedit esențial, scrie Agerpres.

Citește și Ce alimente să mănânci ca să treci mai ușor peste astenia de primăvară