De la ce a pornit conflictul armat din Capitală în care o tânără a fost împuşcată în ochi:Detalii ÎNGROZITOARE

O tânără a fost împuşcată în ochi, sâmbătă după-amiază în cartierul Militari din Capitală, şi doi bărbaţi au fost răniţi în zona gâtului şi a abdomenului, după ce un agresor a scos un pistol şi a început să tragă cu arma în plină stradă. Din primele informaţii, totul a pornit de la cearta a două surori.

23 nov. 2013, 20:39
De la ce a pornit conflictul armat din Capitală în care o tânără a fost împuşcată în ochi:Detalii ÎNGROZITOARE

România TV a realizat o constituire a incidentului armat şi modului în care au fost împuşcate cele trei persoane.

Totul a pornit de la o ceartă între două surori care să îşi încarce prima cartela telefonică de la un aparat special. Cele două au pornit o ceartă de zile mari, iar persoanele din jur au încercat să aplaneze conflictul.

Persoanele aflat pe trotuarul din faţa supermarketului de pe Bulevardul Iuliu Maniu pentru a le despărţi pe cele două surori, însă în ajutorul lor a sărit un bărbat care, nervos pe ce se întâmplă, a scos un pistol şi a tras spre oamenii din jur.

Prima dată a împuşcat-o pe tânăra pe 25 de ani, fix în ochi, femeia neavând nicio legătura cu ceea ce se întâmpla în zona, singura ei „vină” fiind că a vrut să dea o mână de ajutor pentru aplanarea unui conflict, conform martorilor pentru România TV.

Citeşte şi Medicii despre tânăra împuşcată în ochi: Extrem de rar vedem aşa o rană

Agresorul a tras patru gloanţe în plină stradă, rănind, pe lângă tânără, doi bărbaţi, unul de 35 de ani, altul de 65 de ani, în zona abdomenului şi a gâtului.

Atacatorul a fugit de la faţa locului, imediat după incident, şi a fost identificat de către poliţişti şi, cel mai probabil, va fi adus la poliţie în decurs de câteva ore.

Aceasta este varianta spusă de către martori reporterului România TV, urmând ca poliţia, în urma audierilor, să afle din declaraţiile agresorului şi a persoanelor implicate ce s-a întâmplat în faţa supermarketului şi ce a dus la acest conflict armat soldat cu trei vicime.

Citeşte şi Reacţia ministrului Stroe, după atacurile din Bucureşti: Trebuie reanalizate regulile de deţinere a armelor