De la OBEZĂ la MODEL într-un singur an: Bizarul MOTIV pentru care o FEMEIE a reuşit să SLĂBEASCĂ

O femeie din Marea Britanie a reuşit să slăbească într-un singur an peste 50 de kilograme, declarând că motivul pentru care se îngrăşase excesiv era soţul ei. Astfel, după ce a divorţat ea a început să scadă în greutate, la 31 de ani având o siluetă de invidiat.

03 iun. 2013, 15:16

Pentru mulţi oameni despărţirile pot fi o perioadă în care nu au grijă de corpul lor şi ajung să se îngraşe excesiv din cauza depresiei. Cu toate acestea, Taryn Wright, o femeie din Marea Britanie, a reuşit să slăbească peste 50 de kilograme într-un singur an de la despărţirea de soţul ei, potrivit The Sun.

Citeşte şi Vezi INCREDIBILA TRANSFORMARE a unei femei care a slăbit aproape 100 de kilograme FOTO

Mereu am fost mulţumită de corpul meu până m-am măritat. După nuntă, viaţa mea s-a schimbat. Atunci când mi-am părăsit, nici nu a trebuit să încerc vreo dietă. Incredibil, kilogramele au dispărut doar pentru că eram din nou singură. Nu o să mă mai căsătoresc în grabă, acest lucru mă îngraşă. Ca femeie căsătorită trebuia să ma gândesc şi la bărbat. Nu puteam să nu gătesc. Masa era singurul lucru pe care îl făceam împreună. Să fiu nevastă m-a făcut grasă, când sunt singură sunt sexy„, a povestit tânăra.

Citeşte şi UIMITOR: Cum a reuşit Jordin Sparks să slăbească 22 de kilograme. Vezi cât de bine arată acum FOTO

 

Taryn era slabă atunci când şi-a cunoscut fostul soţ, în 2006, dar a început să se îngraşe treptat din cauza certurilor şi a soţului. La un moment dat, ea a realizat că această căsnicie nu mai are rost, singurul lucru care o făcea fericită fiind dulciurile şi mâncarea fast-food. Ulterior, după ce a rămas singură, ea s-a înscris la o sală de fitness şi a renunţat la mâncărurile grase, lucru care a făcut-o să semene cu un fotomodel. Cu toate acestea, Taryn susţine că nu a recurs la diete drastice şi nu şi-a modificat obiceiurile alimentare.