De la spital, la bal! Jador se însoară, anunţ după mesajul teribil legat de boală: „Aleasă în curând…5 zile”

Jador și Alexandra Dobia au o relație foarte apropiată, însă discretă. Iubirea dintre ei a ieşit în prim-plan după problemele de sănătate ale manelistului.
Filip Stan
25 iun. 2023, 21:27
De la spital, la bal! Jador se însoară, anunţ după mesajul teribil legat de boală:

Jador este pregătit să facă pasul cel mare. Cu toate că este cunoscut ca fiind un admirator al femeilor frumoase, manelistul vrea să se facă bărbat de casă. Georgiana, Ella Tina, Andreea Bostănica sau Andreea Bălan sunt deja istorie.
După relațiile tumultoase cu lista de mai sus, dar și flirturile cu regina Tiktok, Andreea Bostănică, Jador  și-a găsit liniștea. Cântărețul de manele nu a mai stat pe gânduri și deja i-a pus inelul pe deget. Jador și iubita lui sunt pregătiți să treacă la următorul nivel.

Celebrul cântăreț și-a găsit liniștea în brațele unei tinere pe nume Alexandra Dobia. Cu toate că la început nu au dorit să își afișeze relația, manelistul „bătând și pe la alte uși”, acum lucrurile s-au schimbat. Recent, Jador și-a declarat public iubirea pentru Alexandra, spre bucuria tinerei.

Pe data de 25 iunie, Jador a postat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Manelistul, în culmea fericirii că iubita lui îi este alături în această perioadă extrem de dificilă, a dat de înțeles că are de gând să o facă soția lui. Fanii s-au bucurat imediat, dar chiar are de gând să facă pasul cel mare acum, la 28 de ani?

Jador și Alexandra vorbesc de mai bine de doi ani. Relația lor a fost una plină de suișuri și coborâșuri, certuri, dar și împăcări dulci. Oricând de multe obstacole le-au stat în cale, de câteva luni, au decis să-și petreacă mai mult timp împreună.

Jador a făcut declarații înspăimântătoare, după ce a aflat că are probleme de sănătate: „Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică”

Duminică, manelistul a venit acasă cu un buchet de flori, pentru iubita lui. Tânăra dormea când artistul a intrat pe ușă, motiv pentru care mare i-a fost mirarea când a văzut cadoul. Fostul concurent de la Survivor a marcat momentul, spunând, pe Instagram:

„A venit să aibă grijă de mine. Nu credeam că o să vreau vreodată să ajung așa repede acasă! ALEASA ÎN CURÂND… 5 zile… NU ȘTIU SĂ FIU BĂRBATUL PE CARE TU ÎL VREI. Știu că vreau ca tu să fii mama copiilor mei. Te consider aleasă să îmi fii mireasă. Singura ce m-așteaptă când vin acasă!”, a scris Jador pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

Văzând dedicația din piesa care urmează să apară peste câteva zile, fanii s-au gândit că fostul concurent de la Puterea Dragostei ar urma să se așeze la casa lui. Să fie adevărat? Încă nu a cerut-o de soție, așa că rămâne de văzut.

Citește și: Elena Merișoreanu, extrem de îngrijorată pentru Jador, după ce manelistul a ajuns pe patul de spital: „Nu mi-a spus niciodată că e bolnav”

Iubita lui Jador, mesaj emoționant pentru artistul suspect de cancer la colon: ”Te iubesc!”

La scurtă vreme după ce artistul a spus că a ajuns la final de carieră, Alexandra a publicat o fotografie în care apare alături de Jador, dar și un mesaj: ”Te iubesc! ”Pinky Promise” că prin orice greu vei trece, eu voi fi acolo lângă tine”

Impresionat de gestul ei, manelistul i-a dat imediat replica, manifestându-și astfel, puternicele sentimente pe care i le poartă:

„Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu există dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine”, a fost mesajul transmis de Jador iubitei sale.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'