DE NECREZUT! Kim Kardashian a slăbit 20 de kilograme în 40 de zile. Vezi PRIMA APARIŢIE după naştere

După ce a născut primul ei copil, pe 15 iunie, Kim Kardashian s-a făcut nevăzută. Nicio fotografie făcută pe fugă de paparazii şi nicio informaţie despre ea nu au mai apărut în presa tabloidă. Chiar dacă nu s-a mai aflat nimic despre ea în tot acest timp, starleta nu a stat degeaba şi şi-a pregătit apariţia în lumea mondenă. Mai slabă cu 20 de kilograme, Kim Kardashian a pozat pe coperta unei reviste.  

26 iul. 2013, 12:41
DE NECREZUT! Kim Kardashian a slăbit 20 de kilograme în 40 de zile. Vezi PRIMA APARIŢIE după naştere

Kim Kardashian nu s-a putut lăuda niciodată cu o siluetă perfectă, însă formele sale generoase au fost totuşi apreciate. În ultimul an însă, odată cu sarcina, starleta a fost destul de des criticată din cauza faptului că s-a îngrăşat enorm. Vedeta nu s-a speriat însă de kilogramele care se depuneau de la o zi la alta, pentru că, se pare, a avut de la bun început un plan bine pus la punct.

După ce a lipsit din lumea mondenă aproape două luni, Kim Kardashian şi-a făcut o intrare demnă de o adevărată divă. Mai slabă cu 20 de kilograme, aceasta îi va lăsa cu gura căscată pe toţi cei care credeau că se va chinui mult să scape de kilogramele în plus.

Astfel, Kim Kardashian şi-a făcut prima apariţie după naştere, în costum de baie, pe coperta unei celebre reviste. pare incredibil, însă Kim şi-a recăpătat în totalitate silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

Mi-am recuperat siluetă! Cum a slăbit 20 de kilograme în 40 de zile„, scrie cu litere mari pe coperta revistei. 

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, din două piese, Kim Kardashian a etalat o siluetă tonifiată, fără pic de grăsime şi o piele fără vergeturi.