De noaptea minții! Bărbat surprins plimbându-se cu o pisică moartă care îi atârnă la gât

Scene de noaptea minții în Arad. Un bărbat a fost văzut pe stradă în timp ce se plimba cu o pisică moartă în jurul gâtului.

26 sept. 2023, 20:57
De noaptea minții! Bărbat surprins plimbându-se cu o pisică moartă care îi atârnă la gât

Locuitorii din Arad au rămas cu gura căscată când l-au zărit pe bărbat. Acesta se plimba liniștit pe străzi cu un buchet de flori într-o mână, o bucată de cactus din care mânca și cu o pisică moartă în jurul gâtului.

Citește și Vești bune pentru pensionari! Se dau 500 de lei bani GRATIS de la stat. Ministerul Muncii a făcut anunțul mult așteptat de români

Scene șocante în Arad. Bărbat surprins plimbându-se cu o pisică moartă care îi atârnă la gât

Nu e prima dată când e surprins într-o astfel de ipostază. Bărbatul a mai fost filmat și în trecut cu păsări moarte la el, potrivit aradon.ro.

„Aseară l-am văzut pe acest individ în zona UTA, omul are probleme psihice grave. Acum câteva zile era vopsit pe față cu vopsea pentru pantofi și avea un fes pentru clown”, a scris un arădean într-un comentariu pe o rețea socială.

„Nu este din Arad, în urmă cu vreo 4 ani își făcea veacul în grădiște, este extrem de periculos, amenință copii, se ia de oameni, o dată a călcat pe cap un om al străzii până i-a crăpat capul, au venit jandarmii și l-au pus pe tren, nu știu unde l-au trimis, dar văd că a reapărut”, a precizat altcineva.

Informația nu a putut fi verificată din surse oficiale.

Citește și Bani de la stat pentru plata facturilor. Care români beneficiază de ajutorul oferit de Guvern, ce condiţii trebuie îndeplinite


Calendar 2024
Calendar 2024