De noaptea minții! Bărbat surprins plimbându-se cu o pisică moartă care îi atârnă la gât

Scene de noaptea minții în Arad. Un bărbat a fost văzut pe stradă în timp ce se plimba cu o pisică moartă în jurul gâtului.

26 sept. 2023, 20:57
De noaptea minții! Bărbat surprins plimbându-se cu o pisică moartă care îi atârnă la gât

Locuitorii din Arad au rămas cu gura căscată când l-au zărit pe bărbat. Acesta se plimba liniștit pe străzi cu un buchet de flori într-o mână, o bucată de cactus din care mânca și cu o pisică moartă în jurul gâtului.

Citește și Vești bune pentru pensionari! Se dau 500 de lei bani GRATIS de la stat. Ministerul Muncii a făcut anunțul mult așteptat de români

Scene șocante în Arad. Bărbat surprins plimbându-se cu o pisică moartă care îi atârnă la gât

Nu e prima dată când e surprins într-o astfel de ipostază. Bărbatul a mai fost filmat și în trecut cu păsări moarte la el, potrivit aradon.ro.

„Aseară l-am văzut pe acest individ în zona UTA, omul are probleme psihice grave. Acum câteva zile era vopsit pe față cu vopsea pentru pantofi și avea un fes pentru clown”, a scris un arădean într-un comentariu pe o rețea socială.

„Nu este din Arad, în urmă cu vreo 4 ani își făcea veacul în grădiște, este extrem de periculos, amenință copii, se ia de oameni, o dată a călcat pe cap un om al străzii până i-a crăpat capul, au venit jandarmii și l-au pus pe tren, nu știu unde l-au trimis, dar văd că a reapărut”, a precizat altcineva.

Informația nu a putut fi verificată din surse oficiale.

Citește și Bani de la stat pentru plata facturilor. Care români beneficiază de ajutorul oferit de Guvern, ce condiţii trebuie îndeplinite