De noaptea minții! Revelionul în Poiana Brașov este mai scump decât în Dubai. Câți bani trebuie să scoată românii din buzunar pentru 4 nopți de cazare

Românii au început să se pregătească pentru sărbătorile de iarnă care bat la ușă. Marea majoritate au ales să petreacă Crăciunul acasă, alături de familie și de cei dragi, iar Revelionul în diverse zone de la Poiana Brașov și până în Dubai. Însă, cei care nu s-au hotărât unde își vor petrece noaptea dintre ani și i-au în calcul să meargă undeva în România trebuie să știe ce ”oferte” le-au pregătit hotelierii.

17 nov. 2022, 12:47
De noaptea minții! Revelionul în Poiana Brașov este mai scump decât în Dubai. Câți bani trebuie să scoată românii din buzunar pentru 4 nopți de cazare

De noaptea minții! Revelionul în Poiana Brașov este mai scump decât în Dubai. Dacă în anii precedenți românii cu dare de mână își petreceau vacanțele și concediile de sărbători în străinătate, iar cei cu posibilități mai modeste să zicem, și le petreceau în țară, ei bine, situația s-a schimbat puțin în ultima vreme.

 Citește și Horoscop pe 10 ani. Ce zodii au noroc cu carul, cine îşi numără ghinioanele de fiecare Revelion

Scumpirile din ultima vreme nu i-a afectat doar pe românii care abia dacă mai fac față prețurilor uriașe la facturile la energie și la mâncare, ci și pe cei din HORECA, care au fost nevoiți să își mărească tarifele.

Acest lucru va reprezenta o adevărată provocare pentru românii care aleg să petreacă Revelionul în țară, la munte.

Când vine vorba de petrecerea din noaptea dintre ani, marea majoritate a oamenilor alerg să meargă în Poiana Brașov, care este o destinație foarte iubită și apreciată de români.

În ciuda fluxului foarte mare de turști, hotelierii din Poiana Brașov au dublat prețurile la cazare în acest an.

Astfel, românii care vor să petreacă Revelonul în Poiană vor da mai mulți bani pe cazare decât ar cheltui în Dubai.

Care sunt tarifele pentru patru nopți de cazare în Dubai

Cei care încă nu s-au speriat de scumpirile anunțate  și vor totuși să meargă în Poiana Brașov, trebuie să știe că pentru patru nopți de cazare la hotel de 3 stele, tarifele pentru o familie formată din doi adulți și doi copii, pornesc de la 7.080 de lei. Însă, prețurile variază în funcție de facilitățile pe care le pune la dispoziție locația, dar și amplasarea acesteia.

Astfel, pentru patru nopți de cazare în unul dintre hotelurile din Poiana Brașov, românii trebuie să scoată din buzunar între  7.080 și 15306,1 lei.

Citește și ZILE LIBERE 2022. Crăciunul şi Revelionul pică într-o zi de duminică, românii ar putea primi libere în compensare în săptămâna următoare!