De pe altă planetă: Cele mai interesante CASE în formă de OZN VIDEO

Despre existenţa extratereştrilor se vorbeşte în fiecare zi. Mereu apar filme şi documentare, iar de multe ori oameni obişnuiţi descoperă obiecte ciudate pe cer. Cu toate acestea, existenţa OZN-urilor este pusă sub semnul întrebării. Următoarele imagini arată oameni care locuiesc deja în ele, după ce şi-au construit case în formă de nave spaţiale.

26 feb. 2013, 10:18

Febra obiectelor de zbor neindentificate a apărut în anul 1950, după lansarea de către ruşi a rachetei Sputnik. Toată lumea a început să fie fascinată de tot ce înseamnă extraterestrial. Un număr foarte mare de filme pe acceaşi temă au apărut în perioada respectivă, lucru ce a dus la numeroase produse influenţate de noua modă, potrivit Huffington Post.

Astfel, aceste influenţe au ajuns şi în arhitectură, numeroşi arhitecţi fiind şi ei cuprinşi de febra spaţiului. Pornind de la astfel de proiecte, în toată lumea au fost construite case care imită OZN-urile sau care au o formă asemănătoare. Stilul poarte numele de Futuro. O astfel de casă poate fi şi închiriată.

Citeşte şi: Arhitectură ecologică în Las Vegas: Casa construită din 500.000 de sticle de bere FOTO şi VIDEO