De supărare că poliţiştii din Suceava i-au întrerupt partida de amor, o femeie a avariat maşina personală a agentei de poliţie

Dragoste cu năbădăi la Suceava, după ce o femeie a fost întreruptă chiar de poliţişti. Totul a avut loc în oraşul Milişăuţi, Suceava, după ce un bărbat a sunat la 112 ca să reclame că o femeie i-a intrat în casă cu intenţia de a fura.

24 nov. 2020, 17:18
De supărare că poliţiştii din Suceava i-au întrerupt partida de amor, o femeie a avariat maşina personală a agentei de poliţie

Partida de amor s-a lăsat cu scandal şi distrugeri. Femeia a avariat de supărare maşina poliţistei care i-a întrerupt partida. Bărbatul care a sunat la poliţie le-a spus poliţiştilor că nu se află în locuinţă, dar a fost contactat de un vecin, care l-a informat că o tânără a intrat în curte. La faţa locului, a ajuns un echipaj, format din doi agenţi de la Postul de Poliţie din localitate.

Partidă de amor, cu scandal şi Poliţie. Femeia a răbufnit după ce organele de ordine a întrerupt-o

Anchetatorii au pătruns în casă, unde au găsit doi adulţi care întreţineau relaţii sexuale, bărbatul fiind chiar fiul proprietarului gospodăriei. Poliţiştii i-au spus fetei că nu are voie să intre în casă decât cu acordul proprietarului. Avertismentul nu i-a picat bine femeii, care a început să facă scandal. După ce au încheiat misiunea, poliţiştii s-au întors la secţie, spune adevărul.ro.

La câteva ore de la incident, maşina personală a poliţistei care le-a întrerupt partida de amor celor doi iubiţi a fost avariată cu pietre. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ultraj, autoarea atacului a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind apoi eliberată şi plasată sub control judiciar de către procuror.

Anunţul făcut de Poliţie. Prejudiciul s-a ridicat la 4.000 de lei

Prejudiciul creat după acest incident  este nu mai mic de 4.000 de lei. Pentru că totul a fost o răzbunare şi a avut legătură cu sarcinile de serviciu ale poliţistei păgubite, Corpul Naţional al Poliţiştilor (CNP) a formulat o cerere oficială către conducerea Inspectoratului de Poliţie Suceava pentru acoperirea pagubei. Solicitarea a fost depusă în baza Hotărârii 1083/2008, privind asigurarea despăgubirilor de viaţă, sănătate şi bunuri ale poliţiştilor.

„Persoana vinovată nu are de unde să plătească despăgubirele, iar colega noastră riscă să rămână cu prejudiciul. Ea şi-a îndeplinit corespunzător atribuţiile de serviciu. Ancheta este în desfăşurare, în competenţa exclusivă a procurorului, care face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Din câte ştim, autoarea atacului este o persoană fără venituri şi este clar că nu putem să recuperăm prejudiciul de la persoana vinovată”, a declarat Marius Ciotău, preşedintele CNP Suceava. El a mai spus că legislaţia este stufoasă şi rar se întâmplă ca sindicatele să aibă câştig de cauză în aceste situaţii.

Citeşte şi: Situaţie gravă la Suceava. Spitalul Judeţean nu mai are paturi la ATI pentru pacienţii cu COVID-19