De unde şi când va veni APOCALIPSA, potrivit profeţiilor Shambala

Profeţii despre Shambhala, tărâmul ascuns undeva în Asia, uimeşte lumea şi îi face pe curioşi să caute tărâmul fericirii supreme de sute de ani. Acest tărâm, ascuns undeva între munţii Himalaya şi deşertul Gobi, a fascinat milioane de oameni prin legendele care îl înconjoară, ascunzând însă şi un secret tenebros pe lângă speranţa la nemurire a acestuia. Legenda spune că sfârşitul omenirii ar veni de la Shambala, al cărui rege va distruge oamenii răi. 

06 ian. 2014, 10:14
De unde şi când va veni APOCALIPSA, potrivit profeţiilor Shambala

Ţinutul ascuns sau Regatul Ascuns se crede a fi o comunitate în care fiinţele perfecte şi cele aproape de perfecţiune trăiesc şi ghidează evoluţia omenirii, fiind şi sursa Kalackrei, cea mai ezoterică ramură a misticismului tibetan, scrie straniu.ro.

Tărâmul care ascunde însă secretele nemuririi ar ascunde şi o profeţie a apocalipsei despre care puţini ştiu şi pentru care puţini se tem. Tărâmul ascuns este descris şi în scrieri religioase tibetane care au fost pierdute pentru cel puţin 1000 de ani înainte de a reveni printre călugării budişti tibetani şi cei hinduşi, învăţându-se ştiinţa, meditaţia şi astrologia, aşa cum au fost acestea lăsate şi cunoscute din Shambhala încă de dinaintea erei noastre.

Shambala, înconjurată de gheaţă

Textele religioase tibetane descriu Shambhala în detaliu, asemănând-o cu un lotus bine definit ale cărui petale reprezentau câte o regiune înconjurată de munţi, iar în centrul acestui tărâm se află capitala Kalapa sau palatul regelui. Capitala înconjurată de munţi de gheaţă deţine şi tehnologie avansată precum telescoape menite a studia viaţa extraterestră, nave de zbor şi maşini, iar drept mod de atingere a iluminării, sabalienii obţin clarviziunea, puterea de a se deplasa la viteze extrem de mari sau posibilitatea de a se materializa sau de a disparea după cum doresc. Tocmai din această cauză tărâmul Shambhala este atât de căutat de adepţii paranormalului.

Când se topesc geţurile Shambalei vine Apocalipsa

Acest tărâm magic este însă înconjurat şi de profeţii despre Shambhala care au legatură şi cu ultimele stagii ale omenirii. Astfel se pare că acest tărâm ascuns ar avea regi care conduc fiecare timp de 100 de ani, iar în total aceştia vor fi 32 de regi. Pe măsură ce perioada de conducere a acestora trece şi condiţiile din lumea exterioară se vor schimba. Oamenii vor deveni mai războinici şi vor căuta să obţină cât mai multă putere, iar materialismul va deveni un stat de fapt care va influenţa lumea în conflicte. Atunci când toţi oamenii vor deveni războinici şi se vor aduna sub conducerea unui rege răufăcator, gheţurile ce învăluie Shambhala în mister se vor topi, iar cel de-al 32-lea rege, Rudra Chakrin, va duce lupta împotriva invadatorilor şi îi va distruge pe cei care s-au alăturat răului rege omenesc.

Dezintegrarea budismului în Tibet şi creşterea materialismului în lume, alături de războaie şi neliniştea generală din acest secol lasă impresia că sfârşitul e mult mai aproape şi că bătălia finală descrisă în profeţia despre Shambhala şi apocalipsa Terrei s-ar afla mai aproape decât credem.