De vineri începe primul Mercur retrograd 2022. Care sunt primele zodii afectate și cum li se schimbă viața

Numaratoarea inversa a inceput! In curand vom avea primul Mercur retrograd 2022, din seria de patru. In 14 ianaurie, Mercur intra in miscare retrograda in Varsator. In aceeasi zi face cuadratura cu Uranus, stimuland cuatradura dintre Saturn si Uranus care ne influenteaza la nivel colectiv inca din 2021.

13 ian. 2022, 08:35
De vineri începe primul Mercur retrograd 2022. Care sunt primele zodii afectate și cum li se schimbă viața

Mercur retrograd 2022. De vreme ce Mercur este retrograd, nu este aceasta directia finala. Totusi, este foarte important sa dai atentie acestui aspect cand Mercur revine direct. Deschide ochii pentru a vedea ceea ce ai omis candva.

Mercur retrograd 2022. Un alt aspect important este faptul ca si Venus este retrograd in aceasta perioada, dubland doza de momente tulburi. Nu este un lucru obisnuit sa avem doua planete natale in miscare retrograde in acelasi timp. Ceea ce ne va schimba perspectiva realitatii, spun astrologii. Impreuna, Mercur si Venus retrograde ne vor cere sa regandim, sa remodelam si sa transformam modul de a gandi si de a comunica in relatii. Cu siguranta vor aduce la suprafata lucruri din trecut care trebuie regandite. Modelele emotionale, comunicarea negativa trebuie prelucrate. Suntem provocati sa abordam lucrurile dintr-o cu totul alta perspectiva. Mergi cu valul si ai curajul sa fii deschis la minte!

Mercur retrograd 2022 porneste din Varsator si ajunge in Capricorn

Aceste doua semne aduc energii extrem de diferite, cee ace inseamna ca aceasta miscare retrograda ne va aduce cateva smucituri in comunicare. Mercur in Varsator inseamna minte deschisa si receptivitate la idei noi.

O modalitate prin care te poti pregati pentru dansul retrograde al Planetei comunicarii este sa privesti inapoi spre perioada 30 ianuarie – 19 februarie 2021, cand s-a petrecut un al Mercur retrograd in Varsator. Orice teme, confuzii s-au petrecut atunci, ar putea reaparea, dar de data aceasta trebuie sa fii putin mai constient de ceea ce se intampla. Intreaba-te daca exista modalitati mai bune de a face fata acestor greutati. Exista cineva caruia sa ii poti cere sprijinul?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.