De zece ani merge cu maşina doar în marşarier VIDEO

Dacă ţi se blochează cutia de viteze în marşarier în anul 2003, ar fi normal să repari transmisia ca să revii la normal. În India, însă, un cetăţean a hotărât că ar fi mai bine dacă ar continua să meargă doar cu spatele. Cică ar fi mai sigur aşa...

19 dec. 2014, 14:24
De zece ani merge cu maşina doar în marşarier VIDEO

Pentru indianul Harpeet Devi, viaţa e puţin pe dos. Vezi tu, el îşi conduce Fiatul doar în marşarier din anul 2003 (fiindcă de ce nu ar face-o, nu?), iar totul a început cu o problemă la cutia de viteze care se blocase în treapta de mers înapoi.

De atunci şi până acum, indianul din videoclipul de mai jos a condus doar în marşarier, dar nu a fost chiar atât de simplu pe cât pare, fiindcă şi-a modificat transmisia pentru a avea patru viteze pentru înapoi şi doar una pentru înainte, astfel că Devi poate să atingă chiar şi 80 km/h mergând înapoi. Mai mult, din fericire pentru el, a primit o dispensă de la autorităţile locale pentru a-i permite să meargă atâţia kilometri doar cu spatele, scrie Promotor.

Aşa cum îţi poţi imagina, toată această nebunie nu e foarte sănătoasă, şoferul întors pe dos spunând că are probleme la spate şi la gât.