De ziua ei, Adelina Pestriţu, apariţie fresh şi cu un decolteu generos. „Îmi doresc o familie, copii…”

Astăzi e o zi tare importantă pentru Adelina Pestriţu! Frumoasa vedetă schimbă prefixul şi împlineşte vârsta de 30 de ani. De ziua ei, ea e în Miami, la o prietenă, iar diseară va petrece într-un local de acolo. Fosta prezentatoare tv a mărturisit într-o întregistrare ce-şi doreşte de ziua ei.

02 feb. 2017, 14:38

La ceas aniversar, Adelina Pestriţu şi-a făcut timp şi pentru prietenii virtuali pentru care a făcut un live pe o reţea de socializare. Totul s-a întâmplat în timp ce făcea sport pe o plajă din metropola americană Miami.

Citeşte şi Adelina Pestriţu iubeşte din nou. „Îmi doresc să mă mărit şi să fac copii”

„Nu am ales încă localul în care voi petrece diseară. O voi face împreună cu prietena mea, Raluca. De ziua mea, îmi doresc sănătate, chiar dacă sună a clişeu (…) Îmi doresc şi o familie, şi copii, dar toate la timpul lor. Nu vreau să-mi forţez soarta, cu toţii avem un destin. (…)”, a spus Adelina Pestriţu în timpul live-ului de pe Facebook.

Citeşte şi Liviu Vârciu, prins în pat Daniela Crudu. Imagini interzise minorilor FOTO

Adelina Pestriţu a devenit cunoscută după mediatizatul divorţ de Liviu Vârciu şi, odată cu trecerea timpului, a fost implicată în mai multe proiecte TV. În 2014, vedeta s-a cuplat cu cântăreţul Speak, iar pe 13 septembrie 2016, Adelina Pestriţu şi Speak au sărbătorit împlinirea a doi ani şi cinci luni de iubire în Statele Unite ale Americii. Fosta prezentatoare tv şi-a anunţat depărţirea pe Facebook pe 17 octombrie, unde a postat un mesaj.