DECALOGUL candidaţilor PNL la alegerile din 2016: Să nu fie traseişti, să nu aibă probleme penale

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat, marţi, după şedinţa Comisiei de unificare a partidului, că s-au stabilit regulile pe care trebuie să le respectate de toţi candidaţii PNL care se vor candida la alegerile locale şi parlamentare.

02 dec. 2015, 11:31
DECALOGUL candidaţilor PNL la alegerile din 2016: Să nu fie traseişti, să nu aibă probleme penale

Comisia de unificare a PNL a stabilit, miercuri, un decalog al regulilor pe care orice candidat al PNL, care se înscrie în cursa alegerilor din 2016, trebuie să le respecte.

„Comisia de unificare a adoptat in 10 puncte toate criteriile care sa insoteasca candidaturile liberalilor pentru alegerile locale si parlamentare. De fapt, ele completeaza niste reguli statutare si vor fi transformate intr-un proiect de hotarare, pe care secretariatul general il va trimite organizatiilor judetene spre informare, urmand a fi adoptate prin decizia Comisiei la Consiliul National in data de 11 decembrie.

Regulile si criteriile fixate vizeaza urmatoarele capitole: lustratia, traseismul politic, nepotismul, contractele si relatiile cu statul, falsul in declaratii, starile de incompatibilitate si conflict de interese, eventualele atitudini disciminatorii, eventualele datorii pe care le au candadatii la bugetul de stat, formele de plagiat si problemele penale„, a declarat Ionuţ Stroe.