Decebal Traian Remeş, despre Traian Băsescu: Dacă nu moare, nu scapă de puşcărie VIDEO

Fostul ministru Decebal Traian Remeş, condamnat în dosarul "Caltaboşul", a lansat la România TV un atac dur la adresa fostului preşedinte Traian Băsescu.

26 mai 2017, 17:51
Decebal Traian Remeş, despre Traian Băsescu: Dacă nu moare, nu scapă de puşcărie VIDEO

Decebal Traian Remeş a acordat un interviu incendiar pentru România TV. „Eu am avut la Finante un secretar de stat de la PD. Omul asta cat am fost la Agricultura era langa Băsescu consilier m-a sunat si m-am intalnit de 4 ori cu el 15-20 de minute si mi-a zis tizule, tizul era Traian Base, cele 4 fapte pe care mi le-a spus s-au petrecut exact cum au fost.  Nu stia de la Macovei, stia de la Cotroceni si Basescu ca si acum mai vorbeste fara cap, iar cand bea vorbeste mai neatent, s-a crezut intangibil si si-a permnis orice. De ce m-a lovit pe mine primul? Pentru ca am refuzat sa ma constitui ca parte civila în procesul lui Voiculescu, fiind tatonat de 2 trimisi ai sistemului, amandoi fosti parlamentari, membri cu greutate la PD. Nu dau nume, insa unul a trimis un preot la mine si m-a rugat sa nu-i produc necazuri, cu celalalt nu am vorbit pentru ca e mai tare de suflet un pic, dar nu-mi fac de lucru pentru ca sunt intalniri intre 4 ochi. I-am scos in suturi asta poate sa fie o explicatie”, a dezvăluit Remes la România TV.

Decebal Traian Remeş este de părere că dacă Traian Băsescu dacă nu moare, nu scapa de puscarie. „Înca e tanar fata de Visinescu si altii, nu poate scapa de puscarie. E atat de vinovat in n probleme incat nu se poate sa scape”.

„M-ar interesa lista judecatorilior care din 2005-2006 erau in arhiva cu necazuri sa vad pe unde au promovat, pariez ca buna parte a judecatorilor din sistem care au dat executiile comandate sunt din aia stransi de acolo”.