Decese suspecte: Cinci persoane ucise într-o staţiune din Germania

Poliţia germană anchetează moartea a cinci persoane decedate.Trei dintre acestea au fost ucise cu o arbaletă, la hotel şi două, într-un apartament.

14 mai 2019, 11:09
Decese suspecte: Cinci persoane ucise într-o staţiune din Germania

Poliţia germană a informat că apartamentul închiriat din Wittingen era ocupat de o femeie de 30 de ani, care este una dintre aceste victimele găsite la hotel. Celelalte două, erau un bărbat şi o femeie care au fost găsiţi morţi ţinându-se de mână şi erau înţepate cu săgeţi.

Criminaliştii nu au descoperit semne de violenţă fizică, de genul unei lupte şi nici a vreunui alt atac fizic violent al vreunui alt participant asupra celorlalte persoane din grup. Toate cele cinci victime erau rezidenţi germani.

Două arbalete au fost găsite în camera de hotel, iar a treia, într-o geantă a membrilor grupului.

Cuplul găsit în pat, în camera de hotel, era un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 33 de ani, ambii din Rhineland-Palatinate.

Procurorul-şef, Walter Feiler, declarat într-o conferinţă de presă că bărbatul  fusese împuşcat de două ori în cap şi de trei ori în piept, iar femeia avea o rană la cap şi alta în piept.

Citeşte şi Trei turişti germani şi-au găsit moartea într-o cameră de hotel. Au fost ucişi de săgeţi trase cu arbaleta

Cea de-a treia victimă – o femeie de 30 de ani- „zăcea într-un pat dublu şi fusese atacată cu o arbaletă între gât şi bărbie”, a mai precizat aceeaşi sursă.

Cotidianul german Merkur informează că femeia de 30 de ani era sora uneia dintre femeile găsite în Wittingen. Merkur a identificat-o ca fiind „C” şi că era înregistrată în apartament încă din luna martie.

Grup misterios

Descoperirile macabre din  Wittingen au fost făcute luni, în timp ce poliţiştii îşi desfăşurau ancheta în acest caz. Feiler a informat că, deocamdată, nu este clar cât timp au stat cadavrele în apartament. Acestea au fost descoperite când unul dintre vecini a aflat din presă despre aceaste crime şi a simţit miros suspect de putrefacţie. Nu în ultimul rând, unul dintre vecini a observat că în cutia poştală era plină de corespondenţă.

În momentul actual, situaţia celor trei victime nu este clară. Acestea închiriaseră un apartament cu două dormitoare şi un single pentru trei nopţi, într-o zi de vineri. Nu au cerut să li se aducă în cameră micul dejun.

Un oaspete al hotelului a povestit că bărbatul avea o barbă lungă, iar femeia era îmbrăcată în negru şi părea a fi cam „ciudată”.

Hotelul în care s-a produs suspecta tragedie este aşezat pe Râul Passau, la aproximativ 650 de kilometri la sud de Wittingen.

Când grupul a ajuns, vineri seara, la hotel şi-a urat reciproc „noapte bună!”, apoi s-a îndreptat fiecare spre camerele închiriate de la etajul II, având în mână sticle de apă şi Coca-Cola, a mai precizat publicaţia Merkur.

Primele rezultate ale autopsiei sunt aşteptate marţea aceasta.