Decizia Comisiei de Recurs: meciul Sepsi-U Craiova 1948, întrerupt din pricina scandărilor galeriei oltenilor, se rejoacă

Comisia de Recurs din cadrul FRF a decis, joi, rejucarea meciului dintre echipele Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova 1948, suspendat la 29 ianuarie din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

09 mart. 2023, 17:46
Decizia Comisiei de Recurs: meciul Sepsi-U Craiova 1948, întrerupt din pricina scandărilor galeriei oltenilor, se rejoacă

Partida se va rejuca joia viitoare, la Sf. Gheorghe, fără suporterii clubului U Craiova 1948, aceasta fiind singura dată disponibilă. Meciul se va disputa din minutul 1, deși a fost oprit în minutul 26.

“În urma deciziei Comisiei de Recurs, meciul cu Sepsi OSK, de la Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei cu numărul 23, se va rejuca!

Meciul se va relua din primul minut. Data şi ora disputării partidei vor fi stabilite ulterior”, a anunţat U Craiova 1948 pe Facebook.

Întrunită marţi, Comisia de Recurs din cadrul FRF hotărâse ca pronunţarea în cazul acestui meci să se dea joi.

Citeşte şi: O nouă tragedie în fotbalul românesc. A făcut infarct imediat după meci şi a murit

La 15 februarie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiunile după suspendarea meciului Sepsi – FCU Craiova 1948, din Superligă.  Craiovenii au pierdut atunci meciul la masa verde, au fost penalizaţi cu 22.500 de lei şi au primit sancţiunea de disputare a şase meciuri în deplaasare sau pe teren neutru fără suporteri.

Se va menține suspendarea suporterilor olteni la 6 meciuri disputate în deplasare. Ambele echipe vor avea de achitat amenzi, cea a Craiovei menţinându-se la cuantumul de 22.500 de lei, iar cea a clubului Sepsi fiind scăzută la 10.000 de lei.

La 29 ianuarie, meciul Sepsi – FCU 1948, din etapa a 23-a a Superligii, a fost suspendat din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

Citeşte şi: Veste proastă pentru Simona Halep, după amânarea audierii în cazul de dopaj. Anunţ oficial de la WTA