Decizia DEZASTRUOASĂ care ne pune viaţa în PERICOL. Ce vor avea voie să facă în continuare ŞOFERII din ROMÂNIA

Pe șoselele din România s-au întâmplat multe dezastre din cauza celor care s-au filmat cu telefonul în timp ce erau la volan, însă asta nu a fost un argument suficient de puternic pentru legiuitor.

31 oct. 2018, 15:04
Decizia DEZASTRUOASĂ care ne pune viaţa în PERICOL. Ce vor avea voie să facă în continuare ŞOFERII din ROMÂNIA

Şoferii nu vor fi sancționați așa cum se cuvine deoarece soluția propusă nu este „viabilă” din punct de vedere legislativ.

ADEVĂRUL despre asigurarea RCA. Document oficial: cum sunt păcăliţi ŞOFERII din ROMÂNIA

„O idee bună care sfârşeşte mai puţin bine, din păcate, ideea de a sancţiona pe cei care, cu tupeu, pur şi simplu se filmează când sunt la volan. Este o idee foarte bună, numai că modul în care a fost pusă în pagină a făcut imposibilă adoptarea unui raport de admitere. Vă propunem un raport de respingere, rămânând să găsim cu toţii o soluţie pentru cei care pun în pericol viaţa pe drumurile publice, filmându-se în timp ce conduc”, le-a spus senatorilor preşedintele Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc.

Veste TERIBILĂ pentru ŞOFERII ÎNCEPĂTORI. Se schimbă LEGEA: cât de uşor pot rămâne FĂRĂ PERMIS

De aceeași părere este și inițiatorul proiectului, deputatul PMP Petru Movilă, care a susținut că, deși ideea este una foarte bună, soluția trebuie să fie „viabilă” din punct de vedere legislativ, acceptată de toate grupurile parlamentare.

Atenţie, şoferi! Legea care te trimite direct la ÎNCHISOARE! Până acum se aplica SUSPENDAREA PEDEPSEI

Conform unui studiu realizat de către compania de cercetare sociologică Cult Market Research şi Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, peste un sfert dintre şoferi (29%) au declarat că în ultimele 6 luni, în timp ce conduceau, au vorbit la telefon fără a folosi hands-free, 5% şi-au verificat contul de Facebook, Instagram etc., 4% au purtat o conversaţie pe Facebook sau  What’s App şi 1% s-au filmat în timp ce conduceau!