Decizia dureroasă luată de o familie. Și-au deconectat de la aparate copilul de doar șapte ani, aflat în comă după ce s-a înecat cu mâncare: „Îl lăsăm să meargă cu îngerii”

Cea mai grea decizie pe care o poate lua un părinte. Un copil de șapte ani a ajuns pe patul de spital, după ce s-a înecat cu mâncare. Familia a decis ca băiețelul să fie deconectat de la aparate.

01 aug. 2023, 09:33
Decizia dureroasă luată de o familie. Și-au deconectat de la aparate copilul de doar șapte ani, aflat în comă după ce s-a înecat cu mâncare: „Îl lăsăm să meargă cu îngerii”
Copil de 7 ani, deconectat de la aparate, după zile de chin

Decizie sfâșietoare într-o familie din Australia. Un băiețel de numai șapte ani a ajuns la spital, după ce s-a înecat cu mâncare la școală. După zile de chin, familia a decis ca micuțul dă fie deconectat de la aparate, singurele care îl mai țineau în viață.

Citește și: A murit actorul dintr-un serial îndrăgit de români. Angus Cloud a murit la 25 de ani, la o săptămână după decesul tatălui său

În ziua de 19 iulie, Decklan Hayward a mers la școală într-o zi normală ca oricare alta. În timpul mesei, râdea și se juca cu prietenii săi, moment în care mâncarea i s-a blocat în gât. Personalul și paramedicii au încercat să-l salveze pe copil, dar acesta nu a avut oxigen la creier timp de 20 de minute și a intrat în stop cardiac, potrivit Mirror.

Acesta a fost tyransportat cu elicopterul la un spital din Sydney cu leziuni cerebrale extinse și a fost conectat la aparate. Vineri, părinții săi au anunțat decizia dureroasă de a „îl lăsa pe băiatul nostru să-și crească aripile și să meargă cu îngerii” și să fie deconectat de la aparatele care îl țin în viață.

Citește și: O tânără a murit în ziua în care a fost cerută în căsătorie, pe o stâncă, în Turcia. Femeia a căzut în gol, de la 30 de metri înălțime: „Și-a pierdut echilibrul”

„Oricine care l-a cunoscut vreodată pe Decky știe că a fost cel mai fericit copil, amuzant și va avea întotdeauna un loc special în atât de multe dintre inimile noastre”, a declarat mătușa copilului.