Procurorul DIICOT care a pierdut banii pentru FLAGRANT la POKER a fost reţinut VIDEO

Procurorul DIICOT care este acuzat că a pierdut 100.000 de euro din banii pentru flagrante, la poker urmează să fie arestat preventiv. Oamenii legii au reuşit să recupereze doar o parte din sumă, iar în prezent procurorii DNA au intentat o cerere de arestare prevenitvă pe numele acuzatului.

14 nov. 2013, 12:46
Procurorul DIICOT care a pierdut banii pentru FLAGRANT la POKER a fost reţinut VIDEO

Procurorul DIICOT George Mărgărit este cercetat de Parchetul General pentru că nu poate justifica lipsa a 100.000 de euro din fondurile instituţiei. Din primele cercetări, acesta ar fi jucat banii la jocuri de noroc, mai precis la poker online, potrivit România TV.

Citeşte şi INCREDIBIL. Un procuror DIICOT a pierdut din banii pentru FLAGRANT la POKER

În prezent, anchetatorii DNA cer arestarea lui şi au pornit demersurile pentru obţinerea unei arestări preventive până la finalizarea anchetei.

Citeşte şi DIICOT Buzău: Procurorul care ar fi jucat la poker banii de flagrant nu a avut abateri disciplinare

La începutul lunii octombrie, procurorii DIICOT Buzău au declanșat o anchetă internă, după ce au observat că unul dintre colegii lor, procurorul George Mărgărit, a depășit termenul legal de 14 zile pentru returnarea banilor primiţi din bugetul instituției, pentru organizarea unui flagrant. Flagrantul a reuşit, însă banii nu s-au mai întors la DIICOT. Mărgărit şi-a dat demisia de la DIICOT Buzău revenind la Parchetul Judecătoriei Buzău.