DECIZIA magistraţilor în privinţa GRAŢIERII lui Gigi Becali

Magistraţii au stabilit termen pentru judecarea contestaţiei făcute de Gigi Becali de-abia peste o lună, informează România TV. Becali a fost sancţionat după ce a vorbit la telefonul mobil al unui deţinut la Jilava şi nu are voie să iasă la muncă.

16 sept. 2013, 11:36
DECIZIA magistraţilor în privinţa GRAŢIERII lui Gigi Becali

Contestaţia lui Gigi Becali va ajunge pe masa magistraţilor în data de 9 octombrie. Atunci judecătorii vor decide dacă îi vor anula această pedeapsă de a nu munci timp de trei luni sau dacă dimpotrivă vor lua o nouă măsură împotriva lui Gigi Becali.

Citeşte şi Niciuna dintre cererile de graţiere ale lui Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile legale

Latifundiarului din Pipera i-ar fi plăcut foarte mult să poată să meargă în Galaţi să dea o mână de ajutor sinistraţilor, însă nu poate face acest lucru. Cu toate acestea, Gigi Becali nu a fost indiferent la suferinţa acestor oameni, aşa că a trimis mai multe TIR-uri cu ajutoare pentru sinistraţii din Galaţi.

Pe de altă parte, peste 100 de persoane închise la penitenciare din Galaţi, Focşani şi Brăila au fost aduse în judeţul Galaţi să ajute oamenii şi să scoată mâlul din casele inundate.

Citeşte şi Mama lui Becali: Toată speranţa e la domnul Băsescu. Eu îl vedeam un om bun cu toată lumea VIDEO

Gigi Becali nu are voie să iasă la muncă deoarece a fost pedepsit de şefii Penitenciarului Jilava pentru că a folosit cartela colegului său de celulă pentru a telefona familiei.