Decizia radicală luată de un fost concurent de la „Vocea României”: „Cu asta închid capitolul showbiz”! Anunţul trist făcut de artist

Vi-l mai amintiţi pe simpaticul Anthony Icuagu, cel care în 2011 ne înmuia inimile la "Vocea României" (PRO TV)? Artistul a făcut un anunț șocant pe contul de socializare. Tânărul se retrage din muzică, deși cariera lui era pe drumul cel bun.

06 nov. 2017, 20:47

După ce a lansat mai multe piese si a regizat multe videoclipuri pentru nume cunoscute din muzica romaneasca, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Zilele acestea, artistul a lansat videoclipul piesei „Vindecat” ocazie cu care si-a anunţat retragerea din industria muzicală românească, spre surprinderea celor apropiati si a fanilor.

„Cu asta inchid capitolul ‘showbiz’. As minti daca as spune ca ‘a fost o perioada frumoasa’. Singurul adevar este ca am invatat foarte multe pe care le si aplic de acum incolo in tot ce voi creea si cine voi deveni. Dorinta de a fi in showbiz este o boala de care m-am vindecat… pur si simplu, nu am mai simtit sa fac parte. NEVOIA de a transpune idei, sentimente si emotii in cuvinte, sunete si imagini este o boala care nu trece niciodata”, a scris artistul pe o retea de socializare.

Originar din Nigeria, Anthony a plecat de acasă în urmă cu mai bine de 12 ani, pentru a urma o facultate în România. Îşi dorea să devină medic, iar în România nu avea această posibilitate. Mama lui fiind româncă, Anthony Icuagu a putut obţine o bursă de studii la Bucureşti şi aşa a ajuns să urmeze cursurile Facultăţii de Medicină (n.r. tatăl lui e medic ginecolog în Nigeria, iar mama asistentă). Culmea, după 5 ani de studii, Anthony a decis în anul terminal că muzica este mult mai importantă pentru el, aşa că şi-a retras dosarul şi a renunţat la studii. Desi credea ca din punct de vedere profesional şi-a găsit drumul în viaţă, iata ca artistul a decis sa inchida capitolul „showbiz”.