Decizie BOMBĂ la CRAIOVA. Clubul din Liga 1, prima colaborare cu echipa lui Adrian Mititelu

Universitatea Craiova a anunțat public că o va sprijini pe FC U Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu, pentru a juca meciul cu "U" Cluj din 16-imile de finală ale Cupei României pe "ion Oblemenco".

13 sept. 2019, 10:45
Decizie BOMBĂ la CRAIOVA. Clubul din Liga 1, prima colaborare cu echipa lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a depus o cerere scrisă la Primăria Craiova prin care a cerut ca echipa sa să joace meciul din Cupa României pe Stadionul „Ion Oblemenco”, iar Universitatea Craiova a anunțat că va ajuta formația din Liga 3.

CUPA ROMÂNIEI. S-au tras la sorţi meciurile din 16-imile de finală. VEZI PROGRAMUL

„Având în vedere solicitarea publică făcută de domnul Mititelu ca echipa domniei sale să joace în Craiova și cu toate că nu scrie, deducem că face referire la stadionul „Ion Oblemenco”, precum posibilitatea ca și Universitatea Craiova să-și dispute meciul cu CSM Reșița tot pe stadionul „Ion Oblemenco”, facem următoarele precizări:

– Pentru a evita o eventuală suprapunere a meciurilor, Universitatea Craiova a cerut oficial FRF și televiziunilor să programeze cele două meciuri în zile diferite.

– Ținând cont de expertiza clubului nostru în utilizarea stadionului și aici ne referim la sistemul de ticketing, operarea sistemului de leduri, operarea tabelelor și operarea punctelor vânzare, Universitatea Craiova va acorda asistență în cazul în care echipa domnului Mititelu apelează și asigurăm tot suportul logistic în vederea organizării meciului.

– Având în vedere că Universitatea Craiova a investit peste 750.000 de euro în facilități suplimentare: puncte de vânzare food și non-food, sistemul de leduri, finalizarea lojelor VIP, dotarea celor 42 de loje cu aparatură audio-video și mobilier, ne manifestăm disponibilitatea de a le pune la dispoziție gratuit.

Singurul lucru pe care îl vom cere este ca angajații noștri să fie tratați cu respect, iar investițiile suplimentare să nu fie distruse. Avem peste 100 de angajați permanenți sau colaboratori care se ocupă de operarea stadionului, cât și firme partenere cărora le-am externalizat anumite activități.

Știința a renăscut pentru a reda Olteniei spiritul. Niciodată noi nu ne-am opus și nu ne vom opune ca un meci de fotbal să se dispute în orașul nostru. Am demonstrat asta și în anul 2013, când am jucat împotriva unei alte echipe a domnului Mititelu, chiar dacă aveam opțiunea să jucăm fără spectatori.

Ne dorim ca acesta să fie primul și ultimul comunicat vizavi de acest subiect. În acest moment, clubul nostru se focusează pe tot ceea ce înseamnă meciul Universitatea Craiova – FCSB”, este comunicatul CS Universitatea Craiova.