Decizie de ultima oră a familiei lui Mario Iorgulescu. Tânărul a fost transferat în străinătate pentru tratament

Mario Iorgulescu, cel care a provocat accidentul de pe Şoseaua Chitilei în care şi-a pierdut viaţa un tânăr care circula regulamentar, a fost transferat la cererea familiei la în spital din străinătate, au anunţat reprezentanţii Spitalului Elias din Bucureşti într-un comunicat. 

23 sept. 2019, 08:56
Decizie de ultima oră a familiei lui Mario Iorgulescu. Tânărul a fost transferat în străinătate pentru tratament

Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a părăsit luni dimineaţă Spitalul Elias din Bucureşti.

„În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu fusese internat la Spitalul Elias după ce a fost implicat într-un accident rutier pe Şoseaua Chitilei din Capitală. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a fost vinovat de producerea accidentului. Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Medicii legişti au stabilit că în momentul producerii accidentului, Mario Iorgulescu era beat – avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare – şi drogat, consumase cocaină.