Decizie de ultimă oră a instanţei în scandalul pentru moştenirea lui Ion Dolănescu

Ionuț Dolănescu a devenit  proprietarul unui teren de 212 mp situat la o aruncătură de băț de km 0 al Capitalei, după ce Primăria Muncipiului București n-a atacat în timp legal o hotărâre judecătorească.

22 oct. 2020, 09:46
Decizie de ultimă oră a instanţei în scandalul pentru moştenirea lui Ion Dolănescu

Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză lui Ionuț Dolănescu, după ce a constatat că apelul declarat de Primărie în septembrie 2020 față de o hotărâre din septembire 2019 a fost formulat prea târziu.

„Respinge apelul ca tardiv declarat. Definitivă”, au dispus judecătorii. Astfel, Ionuț Dolănescu a intrat în posesia unui teren de 212 mp, situat lângă casa de pe Str. Caimatei moștenită de la regretatul Ion Dolănescu.

Ionuţ Dolănescu s-a înscris în PSD

Ionuţ Dolănescu s-a judecat ani la rând cu fratele său, Dragoş Dolănescu, pentru a împărţi averea lăsată de tatăl lor, regretatul interpret Ion Dolănescu. În cadrul procesului respectiv s-a stabilit ca Ionuţ Dolănescu să devină proprietarul vilei din Strada Caimatei. Conform evaluării efectuate de expertul instanţei, aceasta se ridica la o valoare de peste 400.000 de euro.

Dragoş Dolănescu a devenit proprietarul unei alte vile, cea din Sinaia. Aceasta a fost evaluată la 290.000 de euro. Pe lângă locuinţă, el a intrat în posesia mai multor terenuri din Prahova, Ilfov şi Dâmboviţa. Totodată, a primit o mică parte din locuinţa situată pe Strada Hagi Dina, din Bucureşti, evaluată la 6.000 de euro.