Decizie de ultimă oră în cazul jafului de un milion de euro din casa patronului de la Bamboo. Ce se întâmplă cu hoţii VIDEO

Dosarul de un milion de euro al celebrului afacerist Joshua Castellano ajunge pe masa judecătorilor. Cei doi tâlhari care l-au jefuit pe afacerist și care fac parte dintr-unul dintre cele mai periculoase clanuri din Capitală urmează să fie trași la răspundere pentru jaful incredibil comis chiar în ajunul Crăciunului.

03 dec. 2019, 15:26
Decizie de ultimă oră în cazul jafului de un milion de euro din casa patronului de la Bamboo. Ce se întâmplă cu hoţii VIDEO

Dosarul de un milion de euro al celebrului afacerist Joshua Castellano, care deține și un club de lux din Capitală urmează să fie trimis în judecată, asta după ce instanța a hotărât să respingă cererea tâlharilor prin care contestau rechizitoriul întocmit de procurori.

Pentru a putea da spargerea, hoții au colaborat cu unul dintre bodygurazii clubului deținut de afacerist. Întrucât clubul se află la doar doi pași de locuința lui Castellano, bodyguardul știa dacă acesta este sau nu acasă.

Chiar în ajunul Cărciunului 2018 hoţii au spart locuinţa lui Castellano, de unde au furat o cutie de valori, ceasuri și mai multe bijuterii, toate acestea estimate la o valoare de un milion de euro. La scurt timp după jaf, hoții au fost prinși. Este vorba de trei bărbaţii, unul de 46 de ani şi aklţi doi de 40 de ani.

Inițial, afaceristul Joshua Castellano nu a vrut să recuoască faptul că a fost jefuit. Ulterior, a depus plângere la poliție. Hoții care au dat lovitura acasă la omul de afaceri fac parte din clanul interlop Mogoș, binecunoscut în orașul Pantelimon, o grupare periculoasă specializată în spargerea de case și apartamente de lux. În 2013, membri ai aceleiași grupări au dat spargere și la casa politicianului Theodor Stolojan.