DECIZIE de ultimă oră în dosarul în care Oana Zăvoranu e acuzată de FURT

Procurorii trebuie să decidă în maximum trei luni dacă o trimit în judecată pe Oana Zăvoranu în dosarul în care este acuzată de furt. Pepe a depus plângere acum patru ani  împortiva fostei sale soţii pentru furt şi distrugere. În decembrie 2013, s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva Oanei, însă de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. Cântăreţul a depus la începutul lunii mai o solicitare prin care cere urgentarea dosarului.

10 mai 2015, 12:34
DECIZIE de ultimă oră în dosarul în care Oana Zăvoranu e acuzată de FURT

În urma solicitării artistului, judecătorii au decis ca procurorii să decidă în maximul trei luni dacă Oana Zăvoranu va fi trimisă în judecată.

Dacă este găsită vinovată, Querida riscă până la 15 ani de puşcărie. Oana Zăvoranu şi Pepe au divorţat în 2011 la notar, după ce cântăreţul a aflat de aventura soţiei cu Tudy. Vedeta nu ar fi plecat cu mâna goală din casa în care a locuit cu artistul. Pepe a acuzat-o că i-a luat 75.000 de euro dintr-un seif şi mai multe bunuri, inclusiv fierul de călcat, uscătorul de rufe şi hârtia igienică. De atunci, Pepe a ţinut să o vadă pedepsită pe fosta lui soţie.

„Deşi mi-au golit casa şi au dispărut toate bunurile societăţii mele, până acum nimeni nu a întrebat de ele, nici măcar nu au fost aduse în discuţie. Am făcut plângere ca societate comercială, dar şi ca persoană fizică. Toţi au fost audiaţi evaziv, de ochii presei. Nimeni nu a întrebat de camerele de luat vederi, care au dispărut şi care pot elucida misterul banilor dispăruţi din seif. E o bătaie de joc! Casa mea a fost vandalizată ca la Ceauşescu, iar poliţia nu a făcut nimic. Eu dacă trec pe roşu mi se ia carnetul, nu sunt iertat”, spunea supărat artistul încă de acum doi ani.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu se mărită. „Se recăsătoreşte şi va avea bani şi depresii”