Decizie de ultimă oră luată de Anamaria Prodan. Impresara este de neclintit: „Mi-a pus microfoane în casă. Nu a venit nici măcar cu un pokemon la copil”

Decizie de ultimă oră luată de Anamaria Prodan. Scandalul dintre impresară şi soţul ei, Anamaria Prodan, pare departe de final, deşi, vedeta susţine cu vehemenţă că nu mai comenta nimic ce ţine de acest conflict.

26 sept. 2022, 16:22
Decizie de ultimă oră luată de Anamaria Prodan. Impresara este de neclintit: „Mi-a pus microfoane în casă. Nu a venit nici măcar cu un pokemon la copil”
Anamaria Prodan, umilită în faţa instanţei de Reghecampf

Decizie de ultimă oră luată de Anamaria Prodan. Agentul sportiv şi Laurenţiu Reghecampf au fost implicaţi într-un scandal monstru vineri seară, când s-a ajuns şi la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit câteva lovituri, după care au ajuns la secția de poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Decizie de ultimă oră luată de Anamaria Prodan

La două zile de la imaginile care au şocat întreaga ţară, Anamaria Prodan a intrat în direct cu Luis Lazarus şi a dorit să lămurească câteva aspecte privind relaţia cu cel care încă îi este soţ. Impresara a mărturisit că a venit la fiul lui beat şi a încercat să-l ia cu forţa acasă la el, însă, pe lângă asta, a venit să-şi vadă copilul după luni de zile, cu mâna goală.

Citeşte şi: Detaliul care aruncă în aer ancheta după bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Fiica Ionelei Prodan este decisă să încheie acest război pe care îl are cu soţul ei şi se gândeşte la o variantă în care poate divorţa de Reghe, fără să ştie nimeni. „După atâta vreme vii să-ţi vezi copilul şi stai cu copilul 20 de secunde, dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea.

Şoferul care-l înjura, Doamne, dacă povestesc vi se ridică părul în cap, azi e şoferul lui, el nu putea să-l suporte, nu l-a băgat în seamă niciodată. Chiar spunea şoferul că nu-l suporta, azi e şoferul lui şi martor împotriva mea, şofer care mi-a pus la îndemnul lui microfoane în casă.  Tu loveşti şi jigneşti omul care ţi-a dăruit un copil şi te-a ajutat să îţi formezi cariera de la început. 

Acum mi-e jenă să vorbesc despre el. Acum sunt atât de calmă, nu resemnată, calmă şi mă gândesc cum să găsesc o variantă, să divorţăm, fără să ştie presa, să închidem absolut tot fără să anunţăm presa, fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Cu cât vorbim mai mult, el, orbit de răutate, va face şi mai mult rău copilului meu„, a declarat Anamaria Prodan, într-o discuţie în direct cu Luis Lazarus.