Răsturnare de situaţie! Decizie de ultimă oră luată de KFC după scandalul sucurilor de la dozator

KFC anunţă că a reluat utilizarea dozatoarelor de băuturi răcoritoare în restaurante, în urma unei informări primite din partea autorităţilor, conform căreia decizia luată în urmă cu o săptămână de a suspenda folosirea acestora a fost ridicată.

30 oct. 2019, 18:34
Răsturnare de situaţie! Decizie de ultimă oră luată de KFC după scandalul sucurilor de la dozator

„Având în vedere faptul că dozatoarele pentru băuturi nu au fost utilizate în această perioadă, compania a realizat toate procedurile necesare pentru repornirea acestora la parametri optimi, împreună cu furnizorul echipamentelor. Începând de ieri (marţi n.r), toate dozatoarele din toate restaurantele KFC sunt funcţionale”, se menţionează în raport.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au interzis utilizarea aparatelor de producere a gheţii din restaurantele KFC, după ce au descoperit bacteria Clostridium, bacterii coliforme şi enterococi în gheaţa.

Ulterior, KFC România a anunţat că a demarat o investigaţie internă şi a decis oprirea tuturor maşinilor de gheaţă din toate restaurantele KFC din ţară până la finalizarea acesteia, precum şi introducerea sucurilor la doză.

Scandal uriaş la KFC România. ANPC avertizează consumatorii, compania îşi cere scuze: „Am decis oprirea tuturor maşinilor”

Compania preciza că are proceduri stricte de management şi gestionare a gheţii, incluzând inspecţii zilnice şi curăţări periodice ale maşinilor de gheaţă. În plus, face teste independente în toate restaurantele sale.