Decizie finală în procesul dintre Gabi Luncă şi Loredana Groza. Ce au hotărât judecătorii

După patru ani de judecată şi zeci de înfăţişări la tribunal, procesul dintre Gabi Luncă şi Loredana Groza a ajuns la final. Magistraţii au dat decizia definitivă - nicio artistă nu trebuie să-i plătească vreun ban celeilalte. Asta după ce, la primul verdict, hotărâseră ca Gabi Luncă să-i plătească Loredanei 12.000 de euro cheltuieli de judecată.

15 nov. 2017, 09:31
Decizie finală în procesul dintre Gabi Luncă şi Loredana Groza. Ce au hotărât judecătorii

Procesul a fost intentat de Gabi Luncă în 2013. Artista era nemulţumită că Loredana Groza a interpretat mai multe piese care-i aparţineau, fără a avea acordul ei. Magistraţii au dat decizia definitivă în proces şi au hotărât că nicio artistă nu are vreun ban de plătit.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI. Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2017, pe scena Vocea României. Câte scaune a întors

În primă instanţă, tocmai Gabi Luncă pierduse procesul, iar judecătorii hotărâseră că este bună de plată şi trebuie să-i dea 12.000 de euro Loredanei. A făcut însă apel.

„I-am spus, cu ce drept ai cântat piesa mea?”…a spus, n-am ştiut că e a dumneavoastră, ba să ştii că e a mea…dacă am văzut că n-am parte de niciun la mulţi ani, niciun buchet de flori, să fie sănătoasă, acuma…ce va fi legea”, spunea Gabi Luncă.

Procesul dintre cele două artiste a durat patru ani, timp în care au avut nu mai puţin de 36 de înfăţişări în faţa instanţei.