Sentinţă finală în procesul în care PEPE o acuza pe OANA ZĂVORANU de furt. Ce au decis judecătorii

Acuzată de furt de fostul soţ, Oana Zăvoranu poate răsufla uşurată, şi asta pentru că judecătorii au decis închiderea dosarului, iar sentinţa este definitivă.

15 dec. 2016, 14:26
Sentinţă finală în procesul în care PEPE o acuza pe OANA ZĂVORANU de furt. Ce au decis judecătorii

Dosarul în care Pepe o acuză pe Zăvoranu de furt a fost clasat de către procurori anul trecut, însă cântăreţul nu s-a lăsat şi a atacat soluţia în instanţă, scrie cancan.ro. Pepe o acuza pe Oana că a plecat de acasă cu 65.000 de euro şi că i-a furat mai multe bunuri, chiar şi hârtia igienică din baie. Pepe a depus imediat plângere la poliţie pentru vandalizare şi furt, iar Oana a fost chemată de poliţişti să dea declaraţii.

Citeşte şi Vrăjitoarele care au şantajat-o pe Oana Zăvoranu, condamnate la câte trei ani de închisoare. Decizia este definitivă

Dosarul a fost clasat anul trecut, cântăreţul s-a adresat instanţei, nemulţumit de decizie, iar miercuri judecătorii au dat verdictul. Au respins cererea lui Pepe şi au menţinut decizia de clasare a cauzei, astfel că Oana poate răsufla uşurată. Pepe şi Oana au divorţat în 2011, iar cântăreţul spunea că bruneta a rămas cu o mare parte din bunuri. El a mărturisit că în procesul de divorţ nu s-a ajuns la un partaj, iar ea a rămas cu cea mai mare parte din bunuri.