Decizie incredibilă a primarului din Popești-Leordeni. A plătit circa 20.000 euro pe un totem în cinstea celor implicaţi în realizarea pasarelei pietonale din oraș

Primăria Popeşti- Leordeni a plătit circa 20.000 de euro pentru un totem în cinstea "celor mai importante 10 persoane fără de care cu singuranță, astăzi Popești-Leordeni nu ar fi avut acces direct la stația de metrou Berceni" şi care au fost implicaţi în realizarea unei pasarele pietonale din oraş.

07 apr. 2022, 13:43
Decizie incredibilă a primarului din Popești-Leordeni. A plătit circa 20.000 euro pe un totem în cinstea celor implicaţi în realizarea pasarelei pietonale din oraș

Primarul din Popești-Leordeni, Petre Iacob, a făcut un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane implicate în realizarea pasarelei pietonale din oraș, care a fost inaugurată în urmă cu un an. „Monumentul” a fost amplasat chiar lângă pasarelă.

Pe totemul pentru care s-a plătit aproape 20.000 de euro, prin achiziţie directă conform SEAP, apar pe lângă numele primarului oraşului Popeşti-Leordeni, şi nume precum Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, Cristian Zărescu șeful de cabinet al primarului Sectorului 4, dar şi Gabriel Mocanu – fostul director general al Metrorex şi Alin Todireanu, city managerului din Popești-Leordeni, scrie Hotnews.ro.

„Astăzi s-a împlinit un an de la inaugurarea Pasarelei Pietonale Popești-Leordeni. În semn de recunoștință pentru cei implicați în realizarea acestui proiect, am ridicat un totem în cinstea celor mai importante 10 persoane fără de care cu singuranță, astăzi Popești-Leordeni nu ar fi avut acces direct la stația de metrou Berceni. Profit de ocazie să vă prezentăm și noul logo al orașului, un porumbel care să ne aducă aminte tuturor Popeștenilor că oriunde am merge, revenim mereu acasă și pentru asta trebuie să iubim Popești-Leordeni”, a scris primarul pe pagina de Facebook.