Decizie NEAŞTEPTATĂ luată de Gigi Becali din spatele gratiilor

GIGI BECALI a fost eliberat. Procurorii DNA au contestat însă, vineri, decizia Judecătoriei Medgidia care admisese eliberarea condiţionată a lui Gigi Becali, contestaţia urmând să fie soluţionată de Tribunalul Constanţ

07 mart. 2015, 12:01
Decizie NEAŞTEPTATĂ luată de Gigi Becali din spatele gratiilor

Gigi Becali poate ajunge acasă săptămâna viitoare. Familia patronului stelist a trăit intens ultimele trei zile din viaţa de condamnat a lui Gigi Becali! Pînă în momentul anunţului făcut de Judecătoria Medgidia, care l-a eliberat condiţionat pe patronul Stelei, mama omului de afaceri a fost într-un stres continuu. “Cred că Gigi a fost sunat de peste 20 de ori de mama sa în ziua în care acesta s-a prezentat în faţa Comisiei Naţionale pentru eliberarea condiţionată”, au precizat apropiaţii machedonului.

Pentru că şi-a dat seama de intensitatea la care mama sa trăieşte ultimele zile pînă la verdictul oferit de instanţa de judecată, Becali a încercat să îşi calmeze părintele. “Şi-a susţinut mama spunîndu-i că va fi eliberat, îndeplineşte toate condiţiile pentru a-i fi oferită libertatea. Chiar dacă e condiţionată, tot libertate se numeşte”, au precizat sursele FANATIK.RO din anturajul lui Becali.

Emoţiile părintelui au continuat în ziua în care s-a pronunţat sentinţa lui Becali, iar latifundiarul a decis să apeleze la o măsură dură: i-a interzis mamei sale să se mai uite la televizor! “I-a atras atenţia părintelui său că eliberarea sa va fi discutată la toate posturile TV şi că vor fi multe critici. Acesta este motivul pentru care i-a interzis, pentru cîteva zile, să se mai uite la televizor, la nici o emisiune. A simţit că emoţiile au fost mult prea mari”, au precizat apropiaţii lui Becali.


loading...