Decizie RADICALĂ luată de Gigi Becali înainte de derby-ul DINAMO – STEAUA

DINAMO-STEAUA: Primul jucător pe lista neagră a lui Gigi Becali este Iasmin Latovlevici. Motivul? Gigi Becali s-a săturat de mofturile pe care Lato le face la echipă! 

15 apr. 2014, 06:14
Decizie RADICALĂ luată de Gigi Becali înainte de derby-ul DINAMO – STEAUA

DINAMO-STEAUA: Apropiați ai lui Gigi Becali au dezvăluit pentru fanatik.ro că jucătorul a ajuns să conteste chiar și deciziile lui Laurenţiu Reghecampf, nemulțumit că este rezervă! Mai mult, Gigi Becali are de gând să renunțe la el pentru că este unul dintre fotbaliștii care agită apele în vestiar atunci cînd sînt restanțe financiare.

Reghecampf, DECLARAŢIE surpriză înainte de DINAMO-STEAUA

Internaţionalul din Ghencea şi-a pus deja impresarii să îi caute o altă echipă. Astfel, după ce Botev Plovdiv şi-a manifestat interesul pentru el, de această dată, la returul Dinamo-Steaua, din semifinalele Cupei României, pe Naţional Arena vor fi prezenţi şi doi trimişi ai clubului Southampton. “Lato este conştient că a venit vremea să plece la o altă formaţie după aproape patru ani petrecuţi la Steaua. Deşi el mai are contract pînă în vara anului 2015, mai mult ca sigur în această vară el va juca în străinătate“, ne-a spus un apropiat al jucătorului stelist. FANATIK.RO a aflat că gruparea din Albion este dispusă să plătească pentru serviciile lui Latovlevici nu mai mult de 2 milioane de lire sterline.