Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei a făcut anunţul despre iubit

Oana Matache (31 de ani) și iubitul ei, Radu Siffredi (28 de ani), și-au făcut din nou apariția în mediul online, după multe zile de absență din atenția publicului.

24 mart. 2023, 19:57
Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei a făcut anunţul despre iubit

Oana Matache și Radu Siffredi au găsit soluția pentru a se iubi în liniște. Oanei Matache nu-i pasă de gura lumii și vrea cu orice preț să rămână cu rockerul. Sfaturile mamei sale, Gina Matache, nu valorează nimic în fața unei asemenea povești.

Cu ceva timp în urmă, Radu Siffredi spunea că nu va mai intra live cu internauții, pentru că vrea să se liniștească. A trecut perioada tulbure și iată că și-a făcut din nou apariția pe Twich, unde și-a anunțat prietenii din online că, alături de Oana, au luat o decizie.

Oana Matache și Radu Siffredi, în prag de despărțire. „Ea nu și-a pregătit un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut pe ascuns”

Nu vor mai vorbi despre copiii acesteia și nici nu-i vor mai expune. E soluția găsită de cei doi să-și trăiască iubirea așa cum vor și totodată să închidă și gura cârcotașilor. Drept urmare, cei doi s-au sărutat în direct și mai deciși ca niciodată să le dea peste nas tuturor și să demonstreze că iubirea învinge tot.

Sora Deliei Matache a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii făcute într-un magazin de îmbrăcăminte și accesorii vintage, aflat în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Carol, lângă Universitate. Cei doi s-au fotografiat în timp ce explorau magazinul cu articole de îmbrăcăminte retro și au împărtășit momentul pe Instagram.

Carmen Harra spune că se vor despărți. Oanei Matache și lui Radu Siffredi nu le pasă de gura lumii

Clarvăzătoarea Carmen Harra nu vede cu ochi buni relația Oanei cu Radu și susține că atunci când rockerul se va plictisi, va pleca fără să se uite înapoi. Vedeta a spus prin ce va trece sora Deliei în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu” „Partea proastă e că ea a lăsat totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur, a mamei, a familiei, care sunt intrigați și nu aprobă. Noi, oamenii, existăm la trei niveluri: biologic, spiritual și sufletesc.

 

Citește și Oana Matache și Radu Siffredi au făcut show pe străzile din București. Cum au fost surprinși, după ce bărbatul a vrut să demonstreze că nu consumă substanțe interzise

Din nefericire, când noi lăsăm lucrurile nerezolvate undeva, nu funcționează cum trebuie, pentru că nu trebuie să construim ceva pe nefericirea altuia. Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu. Ea nu și-a pregătit această relație, a făcut-o peste noapte, în ascuns. N-o să-i placă ce spun eu, pentru că adevărul doare și ne revoltăm și condamnăm persoana care ni-l spune în față”, a mai spus Carmen Harra.

Oana Matache a explicat că a ales să se separe de soț, deoarece relația lor devenise toxică. „Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. (…)

Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta. Că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile” – spunea Oana, în februarie.

Noul cuplu Oana – Radu a devenit un subiect de discuție în rândul publicului, deoarece multă lume a spus că sora Deliei nu trebuia să renunțe la familie pentru un bărbat ca Radu. Până și mama ei, Gina Matache, a contestat decizia de a se separa de fostul soț.

Radu Siffredi, pe numele real Radu Mihai Bădilaș, este creator de conținut, streamer, editor foto și a terminat Facultatea de Actorie.  Iubitul Oanei s-a declarat deranjat de reacțiile negative ale oamenilor cu privire la relația lor.